Evet hocam asmodusbi' compass gördüm galiba..
???? evet hocam mad dogrda'i demiştim hocam. steelvape compass'a benzetmiştim de, "o mu?" manasında ???? drip tip falan da benziyordu ama base kısmı farklı gibi, yani compass değilmiş sanırım. mad dog galiba sizinkisi..
Ekli dosyayı görüntüle 59492
Ekli dosyayı görüntüle 59491
Ekli dosyayı görüntüle 59493
7sinde nbase aldım 1lt aroma aldım felan kampanya olmaz diye toplam 716tl tuttu
şimdi %18 indirim gelmiş 130lira zarardayım resmen
başka kampanya yapan da yok şu ekonomik ortamda, base/aroma pxy ile aynı fiyata geliyo çoğunda ama pxy stok yok
pahalı aroma ve diykitler için değerlendirilebilir
gözden kaçıran olduysa diye eklim dedim
modumun da yakışıklı halini ekleyip kaçim
üstat açıkcası seviyorsanız five pawns grandmaster diykit alınabilir duruyogeçmişte böyle bir indirimi ıskalayanlara bize mesaj atın hesabınıza tanımlayalım gelecekte kullanırsınız demişlerdi, sanırım geç gelen yılbaşı indirimiydi konu başlığı. ben de 13'ünde 322,96 bıraktım kendilerine, unuttuğum hesabıma tanımlı %10 indirim ile 35,88 daha uyguna geldi nbase ve şişelerim. 500ml üzeri demlenen likitim var ama yine de pahalı aromalara bakıyorum dediğiniz gibi, elimde nbase artığı var 2 diy kit'lik kadar çünkü, ama bu ay muhteşem açıldığım için de %18'lik indirim ile bile pahalıya patlayabilir ???? al bence mantıklı derseniz direkt alırım ama yani, o noktadayım????..