BigEagle
Community
Hayırlı nöbetler abim, sol baştaki küçük mod ne abi
Smok nord 4 @aliemirkose bi pod kalmıştı bulaşmadığım , dedim eksik kalmasın
Hayırlı nöbetler abim, sol baştaki küçük mod ne abi
???? güzel günlerde kullan @BigEagle abim hayırlı olsun bu aralar hızlı gidiyorsun maşallahSmok nord 4 @aliemirkose bi pod kalmıştı bulaşmadığım , dedim eksik kalmasın
üstat kılıfı kendin mi yaptın
üstat kılıfı kendin mi yaptın
insan bi konu açar bakınız ben kılıf yapıyorum der
satıcı değilse de bakınız böyle yapılıyor diye anlatır
teessüf ettim esefle kınadım şuan
Bu dripten nereden bulurum ???? Ozz mu satici
Bu dripten nereden bulurum ???? Ozz mu satici
Eline sağlık çok güzel olmuş ????paranın satın alamayacağı şeyler vardır.
geri kalan her şey için mastercard.
pos makinemiz mevcuttur ahsıabksjhavs ???? ..Ekli dosyayı görüntüle 59640Ekli dosyayı görüntüle 59641Ekli dosyayı görüntüle 59643Ekli dosyayı görüntüle 59642
teşekkürler hocam. yeni pico'nun alt çıkıntısı avuç içimi delmiyor artık çok şükür ???? daha ince bir deri ile de deneme yapacağım muhtemelen müsait bir zamanda.Eline sağlık çok güzel olmuş ????
teşekkürler hocam. yeni pico'nun alt çıkıntısı avuç içimi delmiyor artık çok şükür ???? daha ince bir deri ile de deneme yapacağım muhtemelen müsait bir zamanda.
avuç içi delme demişken senin avuç içi ne durumda @GaziHazar ? elden çıkarttın gibi bir izlenime de kapıldım gerçi geçen bir mesajında "pico'nun ateşlemesini daha çok sevmiştim" gibi bi' şey yazmıştın buralara ama, n'aptın? ???? ilk pico'm dediğin için rahatsız etmemiş olabilir seni gerçi, benim gibi ilk pico'cuya çok garip geldi o alt çıkıntı olayı. alıştığım formdan uzak ve yeni tutuş şekilleri uydurmak gerekiyor buna. ilkinde yumuşacık avucun içine oturan ön alt kısım bunda delmeye çalışıyor. ilk pico'ya göre alt metal kenarları da yeterince yumuşatılmamış, daha keskin hatlara sahip olduğu için de serçe parmakla arka kısmı alttan desteklerken hafiften bir rahatsız ediyordu beni..
o nasıl bir ince detaydır ???? deneme yaparken hangi çıkınıtının nereye geldiğini 3-5 deneme sonra bulabildim. sanırım baş parmağın altına gelen kısım konu.
mod çok hafif geldiği için genelde dışa bakıyor o kısım bende ateşlerken. ama şu da var benim yedek modum olduğu için, üzerinde aromalı tank takılı olduğu için, günde 1/3 tank falan içtiğim için bu kadar gözlemlemedim.
pico hala benimle ???? . sevdim.
üst kısımda sıkıntı yok, tabi ateşleme tuşunun 1cm falan dışarıda olması haricinde [emoji1787] atomizer altına kalan çıkıntı değil dediğim ya, taban kısmındaki çıkıntı. işaret parmağı pil kapağında, orta parmak gövdenin arka üstünde, yüzük parmağı gövdenin arka altında, ve serçe parmak da arka alttan desteklerken modun ön alt kısmındaki çıkıntı tam olarak avucun içine tekabülediyor, o durumdan bahsediyordum. modu tutmana sevindim, ben de kılıf yaptım ama kılıfsız da kullanırım, böyle dani kılıflayınca picodes gibi durmuyor çünkü [emoji1787][emoji1787]..
gibi gibi ???? iyice saplandığından eminsen doğrudur ????..Sanirim mevzu boyle tutmak [emoji1787][emoji1787]