Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Custom converter koyalım buraya ????

Ekli dosyayı görüntüle 59260

converter'dan memnuniyet seviyeniz nedir hocam? ???? nduro altına stand olarak düşünüyorum da ben de ???? hani usb'si falan yok ya, o bakımdan ???? digi z1 ya da college'da dürtüyor, ama sonra da o kadar para vereceksem gider dna75c'li bi'şey alırım diyor ve oturuyorum oturduğum yere :)..

2BDE550A-09AF-4A0D-BB73-1135D0761E53.jpeg

Son düzenleme:
converter'dan memnuniyet seviyeniz nedir hocam? ???? nduro altına stand olarak düşünüyorum da ben de ???? hani usb'si falan yok ya, o bakımdan ???? digi z1 ya da college'da dürtüyor, ama sonra da o kadar para vereceksem gider dna75c'li bi'şey alırım diyor ve oturuyorum oturduğum yere :)..

Ekli dosyayı görüntüle 59261

Memnunum hocam, ateşleme olarak başarılı buldum. Hem tüp mod hem SBS mod olarak kullanılması da güzel. Çip kısmı zaten minicik biryer. Ne bileyim güzel mod.

Memnunum hocam, ateşleme olarak başarılı buldum. Hem tüp mod hem SBS mod olarak kullanılması da güzel. Çip kısmı zaten minicik biryer. Ne bileyim güzel mod.

anladım, güle güle kullanın üstadım ????

peki 510'i hayvani sıkışlara dayanabilir mi sizce? nduro maksimum sıkışma istiyor da mod ile. likit/hava kontrolü mekaniği ancak mod ile base çılgınlar gibi sıkışırsa çalışmakta.

her sök tak yaptığımda pico'yu perte çıkartmaktan korktuğum için geceleri likit/hava'yı kapatmadan bırakıp yatıyorum öyle diyeyim ????

510'kısmı vidalı modlar daha mantıklı gibi geliyor bu sebeple, fazla sıkarsam açar geri iterim en azından rahatça diye düşünüyorum ????..

converter'dan memnuniyet seviyeniz nedir hocam? [emoji848] nduro altına stand olarak düşünüyorum da ben de [emoji13] hani usb'si falan yok ya, o bakımdan [emoji1787] digi z1 ya da college'da dürtüyor, ama sonra da o kadar para vereceksem gider dna75c'li bi'şey alırım diyor ve oturuyorum oturduğum yere :)..

Ekli dosyayı görüntüle 59261

Dna75c li sbs yok gibi bir sey; olan da ya cok pahali ya da kutuk gibi. Her ikisinin de bulundugu mod da var stranger mods da sanirim.

Sbsde ben mixxin ateslemesini begendim aslinda.

97b421f0b49c95d3425ac86ce5d7255b.dng

Dna75c li sbs yok gibi bir sey; olan da ya cok pahali ya da kutuk gibi. Her ikisinin de bulundugu mod da var stranger mods da sanirim.

Sbsde ben mixxin ateslemesini begendim aslinda.

dna75c'li sbs aramıyorum zaten ben üstadım. minnak mod fiyatları 75c'li herhangi bir mod fiyatına yaklaşınca 75c'li herhangi bir modu almak çok çok daha mantıklı bir tercih gibi görünüyor onu diyordum ????

e mixx ve paramour kıyası da yaparsınız şimdi siz o zaman ????..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri