fox mulder
Community
Şahsen denemedim, ama wasp nano'lara güzel diyorlardı..Guzel bir solo Rda buldugum an bu öneriyi dikkate alacagim ????
Şahsen denemedim, ama wasp nano'lara güzel diyorlardı..Guzel bir solo Rda buldugum an bu öneriyi dikkate alacagim ????
Boy sırası da dikkatimizden kaçmadı yani ????Yaşlı bi emtiyelcinin olmazsa olmaz tütün atoları ????
Ekli dosyayı görüntüle 59245
içtimayı bir sıralı safta alırım hep 40 yıllık alışkanlık işte ????Boy sırası da dikkatimizden kaçmadı yani ????
Üstad senin yaş olsun olsun en fazla 26 ,içtimayı bir sıralı safta alırım hep 40 yıllık alışkanlık işte ????
iltifatına tşk ederim sağol ama en küçük çocuğumun yaşı bile bundan fazla ???? ???? ????Üstad senin yaş olsun olsun en fazla 26 ,
bilemedin 26 buçuk ????
Yahu geceleri saymadım sadece ????????iltifatına tşk ederim sağol ama en küçük çocuğumun yaşı bile bundan fazla ???? ???? ????
ilk cigaramı 74 te çorluda içmiştim diyip kapatıyom bu konuyu
o bile yetmiyo ???? ???? ???? ????Yahu geceleri saymadım sadece ????????
converter'dan memnuniyet seviyeniz nedir hocam? ???? nduro altına stand olarak düşünüyorum da ben de ???? hani usb'si falan yok ya, o bakımdan ???? digi z1 ya da college'da dürtüyor, ama sonra da o kadar para vereceksem gider dna75c'li bi'şey alırım diyor ve oturuyorum oturduğum yere ..
Ekli dosyayı görüntüle 59261
Memnunum hocam, ateşleme olarak başarılı buldum. Hem tüp mod hem SBS mod olarak kullanılması da güzel. Çip kısmı zaten minicik biryer. Ne bileyim güzel mod.
converter'dan memnuniyet seviyeniz nedir hocam? [emoji848] nduro altına stand olarak düşünüyorum da ben de [emoji13] hani usb'si falan yok ya, o bakımdan [emoji1787] digi z1 ya da college'da dürtüyor, ama sonra da o kadar para vereceksem gider dna75c'li bi'şey alırım diyor ve oturuyorum oturduğum yere ..
Ekli dosyayı görüntüle 59261
Dna75c li sbs yok gibi bir sey; olan da ya cok pahali ya da kutuk gibi. Her ikisinin de bulundugu mod da var stranger mods da sanirim.
Sbsde ben mixxin ateslemesini begendim aslinda.