Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e3891d6c19d6b6ff75dbc6a8ba5e441d.dng

Eksik firma kalmadı [emoji7][emoji7]

Onlar devam ediyor mu calismaya ¿
Barbaros abi ile konuştum 65 yaş üstü olduğu için pandemide mahsur kalmış atölye ile uğraşmış. Atölyeyi içindeki eşyalar ile beraber satmış. Yani artık üretilmicek @Elvis bakarsın size kendi modunu verir. ????????????
Şahsi önerim ilk üretim olanları bulup almak @engin hocam ile beraber uretilenler işçilik daha iyi son üretimler biraz daha nazlı chip iyi takılmamış oynuyor bundan dolayı tuş basılı kalıyor bazen, pil pozitif kutupu tenekeden, 510pinin izalatoru plastik peek değil :). ... İlk üretimden özelikle seramik olanı bulursaniz ömürlük olur. Bol elenmiş olur ama daha sağlamdır ????????????

Barbaros abi ile konuştum 65 yaş üstü olduğu için pandemide mahsur kalmış atölye ile uğraşmış. Atölyeyi içindeki eşyalar ile beraber satmış. Yani artık üretilmicek @Elvis bakarsın size kendi modunu verir. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Şahsi önerim ilk üretim olanları bulup almak @engin hocam ile beraber uretilenler işçilik daha iyi son üretimler biraz daha nazlı chip iyi takılmamış oynuyor bundan dolayı tuş basılı kalıyor bazen, pil pozitif kutupu tenekeden, 510pinin izalatoru plastik peek değil :). ... İlk üretimden özelikle seramik olanı bulursaniz ömürlük olur. Bol elenmiş olur ama daha sağlamdır [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

İsin acikcasi son 2 atimlik barutum kaldi onlarin da yeri hazir. Sonrasina bir kac ay sonra bakicam artik…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri