Belki birinde vardirrr araştırmak lazım pandemiden sonra kayıplara karıştı Barbaros abiOnlar devam ediyor mu calismaya ¿
Belki birinde vardirrr araştırmak lazım pandemiden sonra kayıplara karıştı Barbaros abi
Barbaros abi ile konuştum 65 yaş üstü olduğu için pandemide mahsur kalmış atölye ile uğraşmış. Atölyeyi içindeki eşyalar ile beraber satmış. Yani artık üretilmicek @Elvis bakarsın size kendi modunu verir. ????????????Onlar devam ediyor mu calismaya ¿
Gazi hocam Penodatv2'ye troy rdanin 1,2mm hava pinini takip deneyin, hava yüzüğünü en açıkta kullanarak ıslık sesi ve hava kanalına kaçan likit fokurduma sesinden kurtulursun. Boğaz vurumuda 1 tık artar.
Eksik firma kalmadı [emoji7][emoji7]
Gazi hocam Penodatv2'ye troy rdanin 1,2mm hava pinini takip deneyin, hava yüzüğünü en açıkta kullanarak ıslık sesi ve hava kanalına kaçan likit fokurduma sesinden kurtulursun. Boğaz vurumuda 1 tık artar.
Barbaros abi ile konuştum 65 yaş üstü olduğu için pandemide mahsur kalmış atölye ile uğraşmış. Atölyeyi içindeki eşyalar ile beraber satmış. Yani artık üretilmicek @Elvis bakarsın size kendi modunu verir. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Şahsi önerim ilk üretim olanları bulup almak @engin hocam ile beraber uretilenler işçilik daha iyi son üretimler biraz daha nazlı chip iyi takılmamış oynuyor bundan dolayı tuş basılı kalıyor bazen, pil pozitif kutupu tenekeden, 510pinin izalatoru plastik peek değil . ... İlk üretimden özelikle seramik olanı bulursaniz ömürlük olur. Bol elenmiş olur ama daha sağlamdır [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
#bitirimkardesler
#cokyasasxk
#antikayfun ????
SXK by-KA V8 / SXK by-KA SE
Ekli dosyayı görüntüle 59202