Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2mm'ye 26ga ka1 5 tur attım. çok muntazam restricted DL oldu, hafif sesli ama abim ve yengem bayılacak bence ????

E543BE61-31D4-4500-B551-8DADBDF3D359.jpeg

Bu arada ilk dolum ardından camın altından ve üstünden likit çıkarmayı başardım ???? Moda akmadan kurtardım çok şükür. Silip geri taktım ve kullanıyorum ama topcap'e ya da atoya azıcık dokununca bile sızdırıyor hala. İçindeki likiti bitirince oring'leri kalınlaştıracağım, önce kendi yedeklerindekilere bi' bakacağım, olmazsa da başka uyduracağım benim takım çantasından artık.

Tekrardan çok teşekkürler @Namca üstat, ısrar etmeme rağmen hayırlı bir iş içinmiş deyip ücret talep etmeyişinle gönülleri fethettin. Allah razı olsun dostum ????????..

Yanacaksin, yanacagiz, yanacaklar ????????

Ekli dosyayı görüntüle 59038

Yanmasa'dan göndersenize bana da :p Olan var, olmayan var, ve ben olmayanım şu an :rolleyes:..

19E8C3A0-F2E1-4FB1-9CB2-5F766B78A905.jpeg

Bu arada @Namca , o senin beğenmeyip çıkarttığın yeşil orijinal o-ring'lerini kuşanınca leak-proof oldu kara oğlan ???? Yedeklerindeki diğer o-ring'ler patates hep, et kalınlığı yoksunular..

harbi 8 donume yakın orası.Ceviz fidanları var.Çapa , tepe kesimi ve gübre atacağım.Yardıma gelene sınırsız bira.Bir de ateş yakıp et pişirdik mi manzara karşı miss gibi :)

Yoğun olmasam gelirdim yardıma, öyle bir kaçamağa ihtiyacım var hanidir ama işler bitmek bilmiyor. Benim 6 dönümde de üzümler elmalar vardı, hala vardır diye umuyorum. Komple göçüp konteynar ile başlayıp ahşap ev inşa edesim var, ama hayaller... hayatlar... işte. Gitmeye bile fırsat bulamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri