Epek
Community
ben de onu karıştırmıştım sanırımTelegram da gördüm bitane sıfır kapalı kutu spica pro ???? hava atıyor satmaz sanırım ????
Son kutucu arkadaşlar sorun varmı diye deneme amaçlı emcükleme yaparak atıyorlarmış spica pro'yu kutu'ya hocam benden duymuş olma ???????????? sıfırına kanmaben de onu karıştırmıştım sanırım
iç piyasaya sürerken de hep yalayıp atmışlar gıcıklık olsun diye ???????????? kahveye tükürür gibiSon kutucu arkadaşlar sorun varmı diye deneme amaçlı emcükleme yaparak atıyorlarmış spica pro'yu kutu'ya hocam benden duymuş olma ???????????? sıfırına kanma
Ama bira içene o tarlada çapa yaptırıyolarmışYanmasa'dan göndersenize bana da Olan var, olmayan var, ve ben olmayanım şu an ..
Ekli dosyayı görüntüle 59039
Bu arada @Namca , o senin beğenmeyip çıkarttığın yeşil orijinal o-ring'lerini kuşanınca leak-proof oldu kara oğlan ???? Yedeklerindeki diğer o-ring'ler patates hep, et kalınlığı yoksunular..
Ama bira içene o tarlada çapa yaptırıyolarmış
harbi 8 donume yakın orası.Ceviz fidanları var.Çapa , tepe kesimi ve gübre atacağım.Yardıma gelene sınırsız bira.Bir de ateş yakıp et pişirdik mi manzara karşı miss gibiBualağ da eskiden hep üzüm bağımıştı ama napcan ..
harbi 8 donume yakın orası.Ceviz fidanları var.Çapa , tepe kesimi ve gübre atacağım.Yardıma gelene sınırsız bira.Bir de ateş yakıp et pişirdik mi manzara karşı miss gibi