Üstad sende hiç mi kayfun yok ????????????Kayfun yok, özen yok ama full huzur ve kaliteli buharcılık var ????
#alkayfunukoyçuvalasallasallavurduvara
????
Ekli dosyayı görüntüle 59219
Üstad sende hiç mi kayfun yok ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 59221
arada DL de çekin, tıkanan kulakları açıyor [emoji14]..
Bu konuda cok haklisin
e asgard mini'li fotoğraf gelsin en tez vakitte o zaman [emoji3060]..
Peno V2 yi ilk alan kisilerdenim bu bilgiyi de ilk paylaşan benim ???? 1.2 pin üretmesi gerektiğini söyleyen de,atoya ilk saydiran da????????????böyle devam ediyor işte...Cok enteresan bilgiler bunlar. Mutlak denenmeli [emoji8]
rüyanda podla roller coaster yaparken buharlamaya çalışmış olabilirsinCooler Master’ı Roller Coaster diye okudum!???? ???? Ne alaka diyorum bi’ de. Sabah kahvesi az gelmiş. ????
Peno V2 yi ilk alan kisilerdenim bu bilgiyi de ilk paylaşan benim ???? 1.2 pin üretmesi gerektiğini söyleyen de,atoya ilk saydiran da????????????böyle devam ediyor işte...
Postum duruyordur hala...
Ekli dosyayı görüntüle 59221
arada DL de çekin, tıkanan kulakları açıyor ????..
Dediğiniz gibi dansozlere taş çıkartan performansi, alakasız hava akış aralığı hava pinini çıkarmaya yarayan "U"msu aletin mtl pine geçen orta kisminin orantısız olmasi(bazılarında bir kenara yakın olduğundan post direğe sürtme yapıyor)2 3 gundu konusuna giriyorum, hani fiyatida uygun, yerlidir elde bulunsun diye ama, mtl sto yapip 1 mm den 1.5 mm e ziplamak nedir ya
Ato Allah var uygun fiyat ama ilk baslarda cok fazla sorun yasanmi, sonradan duzeldi mi bilmiyorum ama hafif bir alasim var, yerlilerimizden bulundurmak amaci ile
Afiyet olsun abi ????Yaşlı bi emtiyelcinin olmazsa olmaz tütün atoları ????
Ekli dosyayı görüntüle 59245
Yaşlı bi emtiyelcinin olmazsa olmaz tütün atoları ????
Ekli dosyayı görüntüle 59245