Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
51ff65ddf12c4f3b42bb8ef6416b9d1c.jpg

Peno V2 yi ilk alan kisilerdenim bu bilgiyi de ilk paylaşan benim ???? 1.2 pin üretmesi gerektiğini söyleyen de,atoya ilk saydiran da????????????böyle devam ediyor işte...
Postum duruyordur hala...

2 3 gundu konusuna giriyorum, hani fiyatida uygun, yerlidir elde bulunsun diye ama, mtl sto yapip 1 mm den 1.5 mm e ziplamak nedir ya :D

Ato Allah var uygun fiyat ama ilk baslarda cok fazla sorun yasanmi, sonradan duzeldi mi bilmiyorum ama hafif bir alasim var, yerlilerimizden bulundurmak amaci ile :)

2 3 gundu konusuna giriyorum, hani fiyatida uygun, yerlidir elde bulunsun diye ama, mtl sto yapip 1 mm den 1.5 mm e ziplamak nedir ya :D

Ato Allah var uygun fiyat ama ilk baslarda cok fazla sorun yasanmi, sonradan duzeldi mi bilmiyorum ama hafif bir alasim var, yerlilerimizden bulundurmak amaci ile :)
Dediğiniz gibi dansozlere taş çıkartan performansi, alakasız hava akış aralığı hava pinini çıkarmaya yarayan "U"msu aletin mtl pine geçen orta kisminin orantısız olmasi(bazılarında bir kenara yakın olduğundan post direğe sürtme yapıyor)
Deck kisminda bazı decklerde afc kayikliklari ki bu yüzükteki afc deliği üzerinde orantısız örtüşmesini meydana getiriyor
Daha sayar dizerim ama kısaca olmaz oğlu olmaz ato diyim
Bir spica pro ne kadar High end tarafındaysa panodat V2 ???? neyse...
Yani v1 de bile emek var derim altına imza atarım kapatalim konuyu
[/QUOTE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri