Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A a bi fakir atosu gördüm sanki ????
Bu evde kalma çok bozdu beni bu ara tükürdüklerimi yalıyorum ????????????
Salt içmeye başladıktan sonra flash ın vurumu çok fazla gelmeye başlamıştı. İllusia mech için de uzun atomizer lazımdı aldım. Öyle saplandı kaldı.
Hatta o kadar laf ettikten sonra karamamba bile aldım flash. Ama vicdansız gümrük 83.71 TL vergi çıkarmış ????. O da oradan saplandı.
Neyse dome 3 klonu yüzümü güldürdü de biraz onunla avutuyorum kendimi. Garip bir içimi var takılıyoruz şimdilik

Bu evde kalma çok bozdu beni bu ara tükürdüklerimi yalıyorum ????????????
Salt içmeye başladıktan sonra flash ın vurumu çok fazla gelmeye başlamıştı. İllusia mech için de uzun atomizer lazımdı aldım. Öyle saplandı kaldı.
Hatta o kadar laf ettikten sonra karamamba bile aldım flash. Ama vicdansız gümrük 83.71 TL vergi çıkarmış ????. O da oradan saplandı.
Neyse dome 3 klonu yüzümü güldürdü de biraz onunla avutuyorum kendimi. Garip bir içimi var takılıyoruz şimdilik
Flash olayına sevindim en azından geçmiş, tr de satılan klondan ucuza gelmiştir yinede. İkinci flashta ben alsammı diye düşünüyorum ama yeni sxk lar felan nasıl çıkar asıl merak ettiğim taraf orası kısmet bakıcaz. İonv2 renkli bir atomizer, iyi olmuş hayırlı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri