Bu evde kalma çok bozdu beni bu ara tükürdüklerimi yalıyorum ????????????A a bi fakir atosu gördüm sanki ????
Allah analı babalı büyütsün. Adıyla yaşasın inşallahsokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
Flash olayına sevindim en azından geçmiş, tr de satılan klondan ucuza gelmiştir yinede. İkinci flashta ben alsammı diye düşünüyorum ama yeni sxk lar felan nasıl çıkar asıl merak ettiğim taraf orası kısmet bakıcaz. İonv2 renkli bir atomizer, iyi olmuş hayırlı olsun..Bu evde kalma çok bozdu beni bu ara tükürdüklerimi yalıyorum ????????????
Salt içmeye başladıktan sonra flash ın vurumu çok fazla gelmeye başlamıştı. İllusia mech için de uzun atomizer lazımdı aldım. Öyle saplandı kaldı.
Hatta o kadar laf ettikten sonra karamamba bile aldım flash. Ama vicdansız gümrük 83.71 TL vergi çıkarmış ????. O da oradan saplandı.
Neyse dome 3 klonu yüzümü güldürdü de biraz onunla avutuyorum kendimi. Garip bir içimi var takılıyoruz şimdilik
Sağolun hocam Erdem bebek 30Mayıs sokağa çıkma yasağını ihlal etti ve geldi ????Allah analı babalı büyütsün. Adıyla yaşasın inşallah
sevincine ortak kabul ediyormusun sağlıkla ve musmutlu büyü Erdem bebekSağolun hocam Erdem bebek 30Mayıs sokağa çıkma yasağını ihlal etti ve geldi ????
Maşallah ???? haydi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünSağolun hocam Erdem bebek 30Mayıs sokağa çıkma yasağını ihlal etti ve geldi ????
sağolun hocam aminn ????Maşallah ???? haydi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla büyüsün, adı gibi kişiliği de erdemli olsun. Gözünüz aydın ????etmez olurmuyum üstad sevincim içime sığmıyor
teşekkür ederim hocam inşallah ????Sağlıkla büyüsün, adı gibi kişiliği de erdemli olsun. Gözünüz aydın ????
Tebrikler hocam, anali babali buyusun hayirli bir evlat olsun. ben de bu aksam kiz babasi olacagimi ogrendim, 5 ay gerinizden geliyorum heyecanimi tahmin edersinizSağolun hocam Erdem bebek 30Mayıs sokağa çıkma yasağını ihlal etti ve geldi ????