Elvis
Community
Ekli dosyayı görüntüle 34481
ilk defa anlık atıyorum
Witcher gelmedimi
Ekli dosyayı görüntüle 34481
ilk defa anlık atıyorum
sokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocamWitcher gelmedimi
Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı olsun ????sokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
teşekkür ederim hocam sağolunAllah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı olsun ????
Maşallah hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine hayrlı bir evlat olsunsokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
hayırlı olsunsokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
Allah analı babalı büyütsün inşallah ????sokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
Gozunuz aydin, tebrik ederim. Saglikli, guzel bir hayat dilerim.sokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
Sag salim kucaginiza almak nasip olsunsokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
SAğlıkla, mutlu büyüyüşünü görmeni dilerim şimdidensokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
Maşallah hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine hayrlı bir evlat olsun
hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah ????
Gozunuz aydin, tebrik ederim. Saglikli, guzel bir hayat dilerim.
Sag salim kucaginiza almak nasip olsun
Allah analı babalı büyütsün.
hepinize çok teşekkür ederim iyi dilek ve temennileriniz için ????SAğlıkla, mutlu büyüyüşünü görmeni dilerim şimdiden
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli gelsin. Tebrikler.sokak ismini yanlış yazmışlar sıkıntı çıktı yarın oğlum doğabilir, whitcher bu heyecanımla yalan olabilir bir süre kargoda da kalabilir kaybolabilir de bilemiyorum hocam
amin inşallah hocam teşekkürlerAllah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli gelsin. Tebrikler.
teşekkür ederim witcherı sabah aldım oğlumda yarında geliyor inşallah hocam ????Hangisi geliyor bebekmi yoksa kargomu geliyor ALLAH yar ve yardımcın olsun
eskiden filmlerde doğumhane önünde sigara içip heyecanla bekleyen baba adayları olurdu, teknoloji ne kadar gelişti ya artık insanlar şu güzellik ile nikotin ihtiyaçlarını karşılayıp heyecanlı bekleyişlerini gerçekleştiriyor.