rap06
Council
Maşallah ???? gözünüz Aydın hocamTebrikler hocam, anali babali buyusun hayirli bir evlat olsun. ben de bu aksam kiz babasi olacagimi ogrendim, 5 ay gerinizden geliyorum heyecanimi tahmin edersiniz
Maşallah ???? gözünüz Aydın hocamTebrikler hocam, anali babali buyusun hayirli bir evlat olsun. ben de bu aksam kiz babasi olacagimi ogrendim, 5 ay gerinizden geliyorum heyecanimi tahmin edersiniz
TesekkurlerMaşallah ???? gözünüz Aydın hocam
Gözünüz aydın ????Tebrikler hocam, anali babali buyusun hayirli bir evlat olsun. ben de bu aksam kiz babasi olacagimi ogrendim, 5 ay gerinizden geliyorum heyecanimi tahmin edersiniz
şimdiden tebrikler @Tamath sağlıkla gelsin dünyaya ???? ailenize bereket, huzur, mutluluk getirsin kardeşimTebrikler hocam, anali babali buyusun hayirli bir evlat olsun. ben de bu aksam kiz babasi olacagimi ogrendim, 5 ay gerinizden geliyorum heyecanimi tahmin edersiniz
6/35 Kırıkkale gibi mübarek
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı olur inşallahTebrikler hocam, anali babali buyusun hayirli bir evlat olsun. ben de bu aksam kiz babasi olacagimi ogrendim, 5 ay gerinizden geliyorum heyecanimi tahmin edersiniz
teşekkürler hocam ???? aminn bende sizi tebrik ederim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, ilk çocuksa tahmin edebiliyorum 4 sene önce kızım doğduğunda mutluluktan kucağıma alınca salya sümük ağlamıştım ????????Tebrikler hocam, anali babali buyusun hayirli bir evlat olsun. ben de bu aksam kiz babasi olacagimi ogrendim, 5 ay gerinizden geliyorum heyecanimi tahmin edersiniz
Ben o anlari hatirlayinca bile gozlerim doluyor. Isteyen herkese nasip olsun.teşekkürler hocam ???? aminn bende sizi tebrik ederim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, ilk çocuksa tahmin edebiliyorum 4 sene önce kızım doğduğunda mutluluktan kucağıma alınca salya sümük ağlamıştım ????????