tripoli mi likit
Evet hocam ????tripoli mi likit
afiyetler olsun,incir+tütün güzeldirEvet hocam ????
Teşekkür ederim hocam bende severek tüketiyorum ????afiyetler olsun,incir+tütün güzeldir
Yahu neymiş bu karantina bitmez dediğim tüm likitler bitti elimde şu an Max 65 ml likit var onlar da beğenmediğim skyvape likitleri sipariş de edemiyorum umarım çok uzun sürmez bu düzen bıktık yea????
İstanbul Kozyatağı tarafı elden verebilirim ben de kargoyla uğraşılmıyor bu aralar. İçemediğim bir kaç likit var.Yahu neymiş bu karantina bitmez dediğim tüm likitler bitti elimde şu an Max 65 ml likit var onlar da beğenmediğim skyvape likitleri sipariş de edemiyorum umarım çok uzun sürmez bu düzen bıktık yea????
artık nereye yakınsan hocam bende bayrampaşadayım elden likit verebilirimYahu neymiş bu karantina bitmez dediğim tüm likitler bitti elimde şu an Max 65 ml likit var onlar da beğenmediğim skyvape likitleri sipariş de edemiyorum umarım çok uzun sürmez bu düzen bıktık yea????
Allah razı olsun hocam ama Adana'nın köyünde oturuyorum ???? yok sorun olmaz belki likitsiz kalırsam bırakırım aşırı canım çekmiyor zaten olmadığındaistanbulda ve beylikdüzü civarına yakınsan elden likit takviyesi yapabilirim
Harika setup olmuş????
Çocuk olunca hava soğuk, akşam falan olmuyor. Salıncak istenirse o arka bahçeye çıkılacak ????Ekli dosyayı görüntüle 34451