CevizAğacı
Community
milkman delight ben de yeni sipariş vermiştim denk geldi sorayım hocam size; ben melon milk sipariş verdim sizdeki hangisi ve dedikleri kadar güzel mi markanın bu serisi ?
milkman delight ben de yeni sipariş vermiştim denk geldi sorayım hocam size; ben melon milk sipariş verdim sizdeki hangisi ve dedikleri kadar güzel mi markanın bu serisi ?
Bendeki truffleberry dostum. Valla ben beğendim. İçeriği Süt, Ahududu, krema.milkman delight ben de yeni sipariş vermiştim denk geldi sorayım hocam size; ben melon milk sipariş verdim sizdeki hangisi ve dedikleri kadar güzel mi markanın bu serisi ?
ben sokağa çıkma yasağı varken vermiştim siparişi, kargo ücreti de yok mis gibi hemen geldi.Benimde yedeklemem lazım. Şu sokağa çıkma yasağı bittikten sonra ilk işim tetik ve mıknatıs siparişi olacak.
Bende öyle yapayım ha şimdi ha sonra fark eden bişey yokben sokağa çıkma yasağı varken vermiştim siparişi, kargo ücreti de yok mis gibi hemen geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 34031
Evet mıknatıs çok önemli[emoji56]
Ben tetiği ve mıknatısları yedekledim ne olur ne olmaz.
vira mekanik hocam ss versiyonu.Bu mod nedir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lemon tart bulmuştum eski cam şişelerinden onu alırken melon milk te sipariş ettim, ismini çok duymuştum firmanın ama ilk defa deneyimleyeceğim. legend ta aynı firmanın galiba değil mi hocam?melon milk güzel bir likit ama legend’ de çok güzel bir alternatif eğer seviyorsanız bu tarz likitleri
Bu mod nedir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7057 in rengi kfl19 ile tam uyuyormu acaba, ben uymaz diye ss almıştım ama hep 7075 içimde kaldı ?Türk Malı ViraMods benimkisi 7075 alüm
Ekli dosyayı görüntüle 34032
Ekli dosyayı görüntüle 34035
Ekli dosyayı görüntüle 34036
@Vira Mods
Lemon tart bulmuştum eski cam şişelerinden onu alırken melon milk te sipariş ettim, ismini çok duymuştum firmanın ama ilk defa deneyimleyeceğim. legend ta aynı firmanın galiba değil mi hocam?
7075 teki polis olduğundan pek uymuyor. Ama sanırım kf19 dan başka spika major bir iki ato ile gözüme hoş geldiğinden birini parlattırmak mantıklı olabilir.7057 in rengi kfl19 ile tam uyuyormu acaba, ben uymaz diye ss almıştım ama hep 7075 içimde kaldı ?
Şurada belli oluyor7057 in rengi kfl19 ile tam uyuyormu acaba, ben uymaz diye ss almıştım ama hep 7075 içimde kaldı ?
Aman hocam Kf19 dokunma narindir o severim keratayı her yola gelir. Bide ice doom bulsam tadından yenmeyecekte bulamadım bir türlü.Bosphorus ta getirmeyi bırakmış zaten artık hiç bulamayız.7075 teki polis olduğundan pek uymuyor. Ama sanırım kf19 dan başka spika major bir iki ato ile gözüme hoş geldiğinden birini parlattırmak mantıklı olabilir.
hadi hayırlı olsun...Verdik siparişi. Hayırlısı
510 Connection, Mıknatıs, Tetik
Eyvallah Sağolasın dostumhadi hayırlı olsun...