Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanların en çok merak edilen squonk modu Elcigart Strip karşınızda, halk arasında konuşulanın aksine mıknatıs kapakta değil iskeletin üzerindeymiş. kapak delrin olduğu için bu mıknatısa denk gelen noktaya bir metal parçası yapıştırılmış.

fb9de145-286c-4835-a0a2-0c4a67a40a2e.jpg

1554516f-78ef-430e-8906-aa414e59287f.jpg

biraz fizik dersi; mıknatıslar ısı ile özelliklerini kaybedebilir (mesela atomizerden gelen ısı). kutupların tekrar allign edilmesi için güçlü bir mıknatısla dokunacak şekilde bir süre bekletmek ya da sürtmek yeterli olacaktır. bu yeterli olmazsa size mıknatıs gönderebileceğini söyleyen birinden alacağınız mıknatısı kör bir insanın bile ulaşabileceği yere yapıştırıp kullanabilirsiniz.

merak edenler için not; mod şu andaki haliyle tek parça olarak duruyor, atomizer olmadan kaldırırken en yukarıdan değil de aşağıdan tutarsanız iskeletin altındaki çıkıntı ve kapağın buraya oturması için bulunan kanallar yeterli sürtünmeyi sağlıyor zaten bir arada tutmak için. mesela squonk şişesine vişne suyu doldurup suluk olarak kullanmayı dilerseniz bu şekilde kaldırıp ağzınıza götürebilirsiniz.

1eecffba-26ef-4de6-8c25-62b0da3663b1.jpg

ölçüleri aldım mıknatıs siparişi vermek için. bu büyük ustalık gerektiren ve imkansıza yakın tamiri gerçekleştirip öldü denilen modu dirilttikten sonra satmayı planlamıyorum. hatırası var artık, en tepesinden tutup tespih gibi sallayacağım kullanmasam bile.

ekstralar;

bbb5756f-b61c-47f1-b08f-f77a51285b1a.jpg

Well-sir-its-this-rug-I-have-it-really-tied-the-room-together.jpg

Uzun aradan sonra ammit single ile dl.

r69E3n.jpg

Valla olan oldu bi mekaniğin mıknatısı kayıp ince olan, kalın olanda olmuyor. mıknatıs siparişi vereceğim gibi görünüyor. ???? Sizde mıknatıs mağduruydunuz yanlış hatırlamıyorsam????
Evet hocam o konuştuğumuz mekanikle çıtırdama sesleri eşliğinde bi kısa devre maceram oldu ufak çaplı bi kalp krizi eşliğinde... Ellerimle suratım sağlamken çöpe attım olduğu gibi. Şu an masada 4 tane mekanik modla bakışıyoruz tabi o ayrı :D

Son zamanların en çok merak edilen squonk modu Elcigart Strip karşınızda, halk arasında konuşulanın aksine mıknatıs kapakta değil iskeletin üzerindeymiş. kapak delrin olduğu için bu mıknatısa denk gelen noktaya bir metal parçası yapıştırılmış.

Ekli dosyayı görüntüle 33988

Ekli dosyayı görüntüle 33989

biraz fizik dersi; mıknatıslar ısı ile özelliklerini kaybedebilir (mesela atomizerden gelen ısı). kutupların tekrar allign edilmesi için güçlü bir mıknatısla dokunacak şekilde bir süre bekletmek ya da sürtmek yeterli olacaktır. bu yeterli olmazsa size mıknatıs gönderebileceğini söyleyen birinden alacağınız mıknatısı kör bir insanın bile ulaşabileceği yere yapıştırıp kullanabilirsiniz.

merak edenler için not; mod şu andaki haliyle tek parça olarak duruyor, atomizer olmadan kaldırırken en yukarıdan değil de aşağıdan tutarsanız iskeletin altındaki çıkıntı ve kapağın buraya oturması için bulunan kanallar yeterli sürtünmeyi sağlıyor zaten bir arada tutmak için. mesela squonk şişesine vişne suyu doldurup suluk olarak kullanmayı dilerseniz bu şekilde kaldırıp ağzınıza götürebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 33990

ölçüleri aldım mıknatıs siparişi vermek için. bu büyük ustalık gerektiren ve imkansıza yakın tamiri gerçekleştirip öldü denilen modu dirilttikten sonra satmayı planlamıyorum. hatırası var artık, en tepesinden tutup tespih gibi sallayacağım kullanmasam bile.

ekstralar;

Ekli dosyayı görüntüle 33991

Ekli dosyayı görüntüle 33995
Neden böyle birşey yapma ihtiyacı duydunuz? Süreç içerisinde haklı olduğunuzu düşünsemde hiç olmamış bu.

Neden böyle birşey yapma ihtiyacı duydunuz? Süreç içerisinde haklı olduğunuzu düşünsemde hiç olmamış bu.
Uzuldum hocam boyle dusunmenize. Olayi dalgaya vurmak istedim, ciddi sinirlendim 2 gundur cunku. Fotografladigim yerleri de ilk defa bugun fark ettim. Paylasilan video ve surekli tekrarlanan mod bir arada durmuyor laflari modu bilmeyen birisi icin enkaz gonderdigim izlenimi yaratmis olabilirdi bir de.

En onemlisi de bugun ofiste cok is yoktu, bos kalinca boyle oluyor. :)

Uzuldum hocam boyle dusunmenize. Olayi dalgaya vurmak istedim, ciddi sinirlendim 2 gundur cunku. Fotografladigim yerleri de ilk defa bugun fark ettim. Paylasilan video ve surekli tekrarlanan mod bir arada durmuyor laflari modu bilmeyen birisi icin enkaz gonderdigim izlenimi yaratmis olabilirdi bir de.

En onemlisi de bugun ofiste cok is yoktu, bos kalinca boyle oluyor. :)
İzlenimleri durumsal olarak değişebilen biri değilim, paylaşımınızı doğru bulmadım ve bunu sesli dile getireyim istedim derdinize dert katmadan. Dün zaten herkes neyin ne olduğunu gördü. Hoş sormadan geçemeyeceğim, ne değişti şimdi?

konumuzla hiç alakası olmayan bu güzel görseli paylaşayım
Antalya nın ufak , şirin ilçelerinden birinde eski dönem Osmanlı zamanından kalma bir köyümüz
niye paylaştım bende çok bilmiyorum , maksat ortam gerilmesin , farklı güzel şeyler görüp kafa dağıtalım
Ekli dosyayı görüntüle 33999

Güzel yermiş. İnsan ölmez orada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri