Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zamandır dl setup gelmemiş. Arada göz banyosu olsun.
2d1482cb4394039431911d596c42316b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O iyi yine, aromamizer'i g class'ın üzerine koydum, valla taşımak için 2 adam, ateşlemeye basmaya 1 adam, verdiği buharı üflemeye 3 ciğer lazım....
Kendimden soğudum valla..
G class yine iyi Aromamizer plus için birde kocaaaaamaaaaaan bir mod var ismi aklıma gelmedi. Valla tır tekerleiğinin altına koy takoz olur o derece???? o mod ile Aromamizer bir arada amaann Allahım Düşman Başına, ????????

G class yine iyi Aromamizer plus için birde kocaaaaamaaaaaan bir mod var ismi aklıma gelmedi. Valla tır tekerleiğinin altına koy takoz olur o derece???? o mod ile Aromamizer bir arada amaann Allahım Düşman Başına, ????????
Bide bu aromamizerin titan versiyonu varya o evlerden ırak, 30ml likit falan alıyormuş galiba kısa hali ????????

Ben zaten arkadaştan denemek için aldım çok övdü aromasını ama bir reload, bir juggerķnot mini değilmiş....

Bide bu aromamizerin titan versiyonu varya o evlerden ırak, 30ml likit falan alıyormuş galiba kısa hali ????????

Ben zaten arkadaştan denemek için aldım çok övdü aromasını ama bir reload, bir juggerķnot mini değilmiş....
Valla aroması istediği kadar güzel olsun. Ben almam öyle bir atomizer. Hele Aromamizer ile o kocaman mod'u bir arda kullanıp taşıyan nasıl taşıyor neresine sokuyor anlamıyorum????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri