körpebuhar
Community
Cam sağlıkta içindekiler ne kadar sağlıklıCam sağlıktır. ????Ekli dosyayı görüntüle 33899
Cam sağlıkta içindekiler ne kadar sağlıklıCam sağlıktır. ????Ekli dosyayı görüntüle 33899
????Cam sağlıkta içindekiler ne kadar sağlıklı
Valla bendeki Aromamizer plus değil. ???????? Yemin ettim bak, tek ayak üzerinde de durmadım????Ekli dosyayı görüntüle 33973
Tamam Dl ato resmi atıyoruz ama, Allah aşkına şu Aromamizer plus nasıl bir şeydir kardeşim, insan içecek bunu, 30mm ato mu olur, kf19 yanında küçük enişte gibi kaldı...
O iyi yine, aromamizer'i g class'ın üzerine koydum, valla taşımak için 2 adam, ateşlemeye basmaya 1 adam, verdiği buharı üflemeye 3 ciğer lazım....Valla bendeki Aromamizer plus değil. ???????? Yemin ettim bak, tek ayak üzerinde de durmadım????
Bendeki Profile unity Mesh
G class yine iyi Aromamizer plus için birde kocaaaaamaaaaaan bir mod var ismi aklıma gelmedi. Valla tır tekerleiğinin altına koy takoz olur o derece???? o mod ile Aromamizer bir arada amaann Allahım Düşman Başına, ????????O iyi yine, aromamizer'i g class'ın üzerine koydum, valla taşımak için 2 adam, ateşlemeye basmaya 1 adam, verdiği buharı üflemeye 3 ciğer lazım....
Kendimden soğudum valla..
Bide bu aromamizerin titan versiyonu varya o evlerden ırak, 30ml likit falan alıyormuş galiba kısa hali ????????G class yine iyi Aromamizer plus için birde kocaaaaamaaaaaan bir mod var ismi aklıma gelmedi. Valla tır tekerleiğinin altına koy takoz olur o derece???? o mod ile Aromamizer bir arada amaann Allahım Düşman Başına, ????????
Valla aroması istediği kadar güzel olsun. Ben almam öyle bir atomizer. Hele Aromamizer ile o kocaman mod'u bir arda kullanıp taşıyan nasıl taşıyor neresine sokuyor anlamıyorum????Bide bu aromamizerin titan versiyonu varya o evlerden ırak, 30ml likit falan alıyormuş galiba kısa hali ????????
Ben zaten arkadaştan denemek için aldım çok övdü aromasını ama bir reload, bir juggerķnot mini değilmiş....
Aromamizer tek başına yandaki minik dl setup'tan bile daha büyük.Ekli dosyayı görüntüle 33977
Bakarmısın rezilliğe ikiside Dl setuplar, minik olan varken ne gerek var zebellah gibi modu atoyu taşımaya...