Tamath
Community
Sauron'un gozu mu o? ????
Sauron'un gozu mu o? ????
tek yüzük gibi yapıştı elime, efsunlu bir şeyler var bunda artık sauronun mu gözü, yapan adam mı anasının gözü bilemedim billet boxu almış küçültmüş fabrikaya vermişSauron'un gozu mu o? ????
Hocam spica pro da varsa yada kullandıysanız sıkılık olarak karşılaştırabilir misiniz ? Mesela ben spica proda 7 yaprak pin 2 hava deliği açık kullanıyorum. İon da durumlar nasıldır acaba ?
Üstadım Spica kullanmadım malesef Sizde 6 hava pinli dvarw varsa onunla kıyaslama yapabilirim.Hocam spica pro da varsa yada kullandıysanız sıkılık olarak karşılaştırabilir misiniz ? Mesela ben spica proda 7 yaprak pin 2 hava deliği açık kullanıyorum. İon da durumlar nasıldır acaba ?
6 hava pinli dvarw nasıl bişeyÜstadım Spica kullanmadım malesef Sizde 6 hava pinli dvarw varsa onunla kıyaslama yapabilirim.
Dvarw var. 6 tane de hava pin var. Dilediğiniz gibi kıyaslama yapabilirsiniz hocamÜstadım Spica kullanmadım malesef Sizde 6 hava pinli dvarw varsa onunla kıyaslama yapabilirim.
Dvarw var. 6 tane de hava pin var. Dilediğiniz gibi kıyaslama ypbilirÜstadım Spica kullanmadım malesef Sizde 6 hava pinli dvarw varsa onunla kıyaslama yapabilirim.
Dvarw için total 6 tane hava pini var üstadım. 0.8-1-1.2-1.5-2-2.5 olarak. @Jhun D. Hocam da onu kastetti heralde.6 hava pinli dvarw nasıl bişey
bende gariban işi dvarw olsada o dediğinizden yok duymadım hiç
spica farklı bir olay yaprak yaprak yapmış
İonv2 de 3 delik senin içime yakındır. Bende 5 yaprak 2delik bazen 1 delik kullanıyorum, ionda 2 yada 1 delik, ikisinin arası iyi geliyor.Hocam spica pro da varsa yada kullandıysanız sıkılık olarak karşılaştırabilir misiniz ? Mesela ben spica proda 7 yaprak pin 2 hava deliği açık kullanıyorum. İon da durumlar nasıldır acaba ?