Hocam buhar her fotoda daha da yoğunlaşıyor, bir sonrakinde hiç göremeyeceğiniz ????
2008 chelsea orta sahası gibi ????????
Lampard-Ballack-Essien diyorsun yani Lampard dico olsa, Ballack easy side olsa, Essien de swap lite ikilisi olur2008 chelsea orta sahası gibi ????????
kayfun lite 22'lik mi bu sefer?
valla son kıskanarak izlediğim kadrosuydu herhalde.Lampard-Ballack-Essien diyorsun yani Lampard dico olsa, Ballack easy side olsa, Essien de swap lite ikilisi olur
Hangi takımlısın bilmiyorum ama o sene fener de neydi be
Üzüldüm bastım.. Hem malum virüs sebebiyle hem de fenerli olarak.. Canımız sağolsunvalla son kıskanarak izlediğim kadrosuydu herhalde.
galatasaraylıyım, kadıköyde kazanalım da kıyamet koparsa kopsun diyordum hep, şu geldiğimiz hale bak
dayanamayıp bi tane daha aldım. evet, uzatma kitli anca 22lik bulabildim tekrar2008 chelsea orta sahası gibi ????????
kayfun lite 22'lik mi bu sefer?
Hocam arkadasimin pico squeeze'e vega rda takinca atesleme yapmiyordu, benzer bir sorun yasadiniz mi?
Berserker driptipi değil mi ? Ekstra sıkılık sağlıyor Ben seviyorum ara sıra kullanırım.Sizce driptip nasıl ????
Ekli dosyayı görüntüle 33158
Hayır hocam hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım daha yeni aldım ürünleri gerçi sıfır olarak ilerki zamanlarda ne okur bilemiyorum ????Hocam arkadasimin pico squeeze'e vega rda takinca atesleme yapmiyordu, benzer bir sorun yasadiniz mi?
Siseye bir ayar çekinHayır hocam hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım daha yeni aldım ürünleri gerçi sıfır olarak ilerki zamanlarda ne okur bilemiyorum ????