Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Satis kanali aktif mi [mention]Viramods [/mention] [mention]Vira Mods [/mention] un

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

65518574-941E-45AF-B073-50AF4E9D1E2E.jpeg
@frantikk üstadım sağolsun, gusla coffee cream cigar içiyorum ???? boğaz vurumu 50/50 12mg chembase ile gayet keyifli,aroma yönünden kuru buhar sunuyor aroma seçmemesi güzel beğendim tütünde olsa pastanede olsa aromayı farklı yorumlamıyor olduğu gibi sunuyor,Aroma buram buram değil dengeli bir içim sunuyor belki momentousda ya da yeni ruby’de daha fazla aroma alabilirsiniz ama onlarda da boğaz vurumu düşüyor,sıkılık yönünden majörün en geniş deliğinde daha sıkı içim sunarken zestin tek deliğinde olmasına rağmen sıkı olmayan bir içim sunuyor ilk başta baya bir havadardı kullana kullana alışmaya başlıyorsunuz bu durumda da majör eskiden sıkı olmayan bir içim gibi gelirken daha sıkı bir içime sahip olduğunuzu görünce şaşırıyorsunuz ????
Kurulum yönünden majör nasılsa gus’da aynı şekilde kolay bir kuruluma sahip,gus’ta ısı tellerinde deneme imkanıda buldum ss430 ve titanyum26ga da gayet başarılı ama gel gelelim nife30’da sürekli pamuk yanması ile karşılaşıyorum böyle oluncaya dry hit yiyorum ????
Besleme kısmına gelecek olursak gus’u bellcap ile kullanıyorum zincir çekimlerde 5-6-7 kez arş arda çekimde herhangi bir sorun yaşamadım şartları mümkün mertebe zorlamaya çalıştım ama yok besleme yönünden oldukça başarılı
Pamuklama ve akıtma kısmında ise Gus küçük bir deck yapısına sahip olduğu İçin 2mm’den büyük teller ve clapton ile kullanılıncada aroma bozuluyor en keyifli hali 2mm ve altında telleyip,pamuklamayı pamuk havuzlarına çok fazla pamuk koymadan az biraz pamuk koyarsanız aroma yönünden başarılı bir içim sunuyor ama yok pamuğu abartayım dersenizde aromaya negatif etki ediyor.
buhar sıcaklığı yönündendeğerlendirecek olursak majörde soğuk ve ılık arası bir buhar sıcaklığı varken gusta bu durum ılık ile sıcak buhar arası bir yerde konumlandırıyor bu durum meyveli ve pastane türevi likitlerde olumlu yönde etki ederken tütünlü likitlerde dezavantaj olarak görülebilir ben ısı telleri ile kullandığım içim buhar sıcaklığını istediğim gibi ayarlayabiliyorum bu durumda benim için geçerli bir not aldı diyebilirim
Temizlik konusuna gelecek olursak yoğun kokulu likitlerde tanka koku siniyor bundan dolayı bütün oringleri çıkarıp ılık bir sirkeli suya koyunca o koku nispeten gidiyor daha kabul edilebilir bir duruma geliyor bundan dolayı yoğun kokulu likitlerde tanka koku sindiği için bu durumu göze alıp ona göre kullanmanızı tavsiye ederim.
Fiyat performans yönünden değerlendirecek olursak tamamen beklentinize göre değişen bir durum aroma beklentiniz varsa fazlasıyla karşılıyor, boğaz vurumu konusunda bir beklentiniz varsa ortalamanın üstünde bir yere sahip,sıkılık konusunda bir beklentiniz varsa çok sıkı değil çok gevşekte değil orta karar bir sıkılığa sahip,Nemli buhar istiyorsanız bu konuda guslar genel olarak kuru Buhara sahip,kurulum kolaylığı istiyorsanız ben tombiş ellerle bile rahatlıkla sarabildiğime göre siz hayli hali sarabilirsiniz.
bir kusurum olduysa affola,okuduğunuz İçin teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri