Alfred Hitchcock
Community
You shall not pass????Creavap Gandalf lütfen öm ????????????
You shall not pass????
????
afiyet olsun da mtl pısmanlıktır dl for ever
Bizim evde dl içilmiyooafiyet olsun da mtl pısmanlıktır dl for ever
Dwarv ile çok şık oluyor size çok hitap edeceğini düşünüyorumModör Fransız olmasa gümrük riskine gireceğim ama Fransız olunca tedirgin oluyorum ????????
Eğer edinebilirsem, bi inklings toplantısı yapalım ????????
Hayırlı olsun hocam baya aradınızEkli dosyayı görüntüle 30975
Sonunda buldum.
Sağolun hocam uzun ugraş sonrası buldum ???? Geçen ay kuzenime aldım. Kutuyu açtığımda veresim gelmemişti cihazı. Benim çok hoşuma gitti ateşleme olsun malzeme olsun bayağı güzel. Ayrıca fotoğraflarda bana çok kaba geliyordu fakat ele aldığında çok yakışıklı çok şık bir mod olduğunu anlıyorsun. Tavsiye ederim kesinlikle.Hayırlı olsun hocam baya aradınız
İyi seçim ???? nasil ilk izlenimler ☺
Bende var zaten ergonomisi cok güzel hosuma gidiyor,ateşleme harika geekvape cok iyi is çıkarmış bence iki sorunu var birincisi ekran cabuk ciziliyor ikincisi kasa uzerine konan çerçeve boyası bunlarda cok dert degil bence ama ekran icin kaplama şartSağolun hocam uzun ugraş sonrası buldum ???? Geçen ay kuzenime aldım. Kutuyu açtığımda veresim gelmemişti cihazı. Benim çok hoşuma gitti ateşleme olsun malzeme olsun bayağı güzel. Ayrıca fotoğraflarda bana çok kaba geliyordu fakat ele aldığında çok yakışıklı çok şık bir mod olduğunu anlıyorsun. Tavsiye ederim kesinlikle.
Söylediğin iyi oldu. Çerçeve için geekvape den sipariş verebiliyormuşuz galba hocam. Olmadı toplu sipariş veririz solo kullanan bayağı var forumda.Bende var zaten ergonomisi cok güzel hosuma gidiyor,ateşleme harika geekvape cok iyi is çıkarmış bence iki sorunu var birincisi ekran cabuk ciziliyor ikincisi kasa uzerine konan çerçeve boyası bunlarda cok dert degil bence ama ekran icin kaplama şart
Ekli dosyayı görüntüle 30979
bozuk para ve anahtarla aynı cebe koysam çizilir mi hocam bu modBende var zaten ergonomisi cok güzel hosuma gidiyor,ateşleme harika geekvape cok iyi is çıkarmış bence iki sorunu var birincisi ekran cabuk ciziliyor ikincisi kasa uzerine konan çerçeve boyası bunlarda cok dert degil bence ama ekran icin kaplama şart
Ekli dosyayı görüntüle 30979
Evet yanilmiyorsam @Nacruno da da vardı
Siparis icin ben varim ????
bozuk para ve anahtarla aynı cebe koysam çizilir mi hocam bu mod
Dwarv ile çok şık oluyor size çok hitap edeceğini düşünüyorum