Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın.

Bu podlar sabah ilk sigara kafası veriyor dediler aldık :)
6f4372677212165ce556050ab10c05db.jpg

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun hocam baya aradınız
İyi seçim ???? nasil ilk izlenimler ☺
Sağolun hocam uzun ugraş sonrası buldum ???? Geçen ay kuzenime aldım. Kutuyu açtığımda veresim gelmemişti cihazı. Benim çok hoşuma gitti ateşleme olsun malzeme olsun bayağı güzel. Ayrıca fotoğraflarda bana çok kaba geliyordu fakat ele aldığında çok yakışıklı çok şık bir mod olduğunu anlıyorsun. Tavsiye ederim kesinlikle.

Sağolun hocam uzun ugraş sonrası buldum ???? Geçen ay kuzenime aldım. Kutuyu açtığımda veresim gelmemişti cihazı. Benim çok hoşuma gitti ateşleme olsun malzeme olsun bayağı güzel. Ayrıca fotoğraflarda bana çok kaba geliyordu fakat ele aldığında çok yakışıklı çok şık bir mod olduğunu anlıyorsun. Tavsiye ederim kesinlikle.
Bende var zaten ergonomisi cok güzel hosuma gidiyor,ateşleme harika geekvape cok iyi is çıkarmış bence iki sorunu var birincisi ekran cabuk ciziliyor ikincisi kasa uzerine konan çerçeve boyası bunlarda cok dert degil bence ama ekran icin kaplama şart
081F5A05-0BB7-4AFC-B307-FA1415708583.jpeg

Bende var zaten ergonomisi cok güzel hosuma gidiyor,ateşleme harika geekvape cok iyi is çıkarmış bence iki sorunu var birincisi ekran cabuk ciziliyor ikincisi kasa uzerine konan çerçeve boyası bunlarda cok dert degil bence ama ekran icin kaplama şart
Ekli dosyayı görüntüle 30979
Söylediğin iyi oldu. Çerçeve için geekvape den sipariş verebiliyormuşuz galba hocam. Olmadı toplu sipariş veririz solo kullanan bayağı var forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri