Mordor Buharcısı
Community
Hazır ve Nazırlar [emoji1][emoji1]
Bazen Majör ile Spica yu satayım kullanmıyorum diyorum sonra bu gibi durumlar aklıma geliyor vaz geçiyorum. Bide kafama göre bi lpv2 bulur isem takas edecek alcam aslında @Tarık abide hep köşede yedek olur ama bakacaz
Dvarw 16 ile takaslayalım ayıpsın seni lpv2 siz bırakır mıyım hiç [emoji2956][emoji28][emoji28]
Bugünün ikilisi
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmukabele üstadim, mod sizinki kadar güzel olmasada memnunum dicodes için ilk deneyim oldu benim ama fakir fiyat politikasi çok daha iyi olabilirmiydi diye aklima gelmiyor değil doğrusu türkiye içindeİllusia c de bi güzel hani güzel günlerde kullanın
Bilmukabele üstadim, mod sizinki kadar güzel olmasada memnunum dicodes için ilk deneyim oldu benim ama fakir fiyat politikasi çok daha iyi olabilirmiydi diye aklima gelmiyor değil doğrusu türkiye içinde
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vardır bir hesapları kitapları üretici degilim ve yorum yapmayı yanlış buluyorum. Dışardan okadar kolay görünen işler içine girildiğinde ne kadar zor cetrefilli olduğu ortaya çıkıyor çünkü.
Fiyatın daha uygun olup daha fazla kişinin edinmesini isteyeceğim kadar güzel bir mod çünkü
Keşke daha uygun olsa ama ... [emoji3526]
Hakkını yememek lazım , bugüne kadar denediklerim içinde boğaz vurumu olan tek podEkli dosyayı görüntüle 30868
Pod dediğin böyle olur ????
one öyle ????
Doğandan bozma Şahin gibi ????
Bu arkadaşın adı nedir hocamEkli dosyayı görüntüle 30868
Pod dediğin böyle olur ????
one öyle ????
Doğandan bozma Şahin gibi ????