Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9a48c605ab6ffea9eeeb11dc58bd3cc5.jpg

Canım ateşli isteyince ben :)

Spica pro - Black Note Latakia + Arion Light Tabacco
Majör - Arion Gold Blend ( Fev 17 den aldığım o unutamadığım hazzı tekrar hissettim)

Bu arada likitler ultem malzeme [emoji1787][emoji23][emoji1787]

dvarwlar nerdeeğğ ????????

94DFD68A-8C53-4053-AD65-E4D2CE2A845C.jpeg

İllusia c de bi güzel hani güzel günlerde kullanın :)
Bilmukabele üstadim, mod sizinki kadar güzel olmasada memnunum dicodes için ilk deneyim oldu benim ama fakir fiyat politikasi çok daha iyi olabilirmiydi diye aklima gelmiyor değil doğrusu türkiye içinde

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmukabele üstadim, mod sizinki kadar güzel olmasada memnunum dicodes için ilk deneyim oldu benim ama fakir fiyat politikasi çok daha iyi olabilirmiydi diye aklima gelmiyor değil doğrusu türkiye içinde

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vardır bir hesapları kitapları üretici degilim ve yorum yapmayı yanlış buluyorum. Dışardan okadar kolay görünen işler içine girildiğinde ne kadar zor cetrefilli olduğu ortaya çıkıyor çünkü.
Fiyatın daha uygun olup daha fazla kişinin edinmesini isteyeceğim kadar güzel bir mod çünkü
Keşke daha uygun olsa ama ... [emoji3526]

Vardır bir hesapları kitapları üretici degilim ve yorum yapmayı yanlış buluyorum. Dışardan okadar kolay görünen işler içine girildiğinde ne kadar zor cetrefilli olduğu ortaya çıkıyor çünkü.
Fiyatın daha uygun olup daha fazla kişinin edinmesini isteyeceğim kadar güzel bir mod çünkü
Keşke daha uygun olsa ama ... [emoji3526]

Ek olarak 1850 liraya dicodes dani mini satıldı bu piayasaya ve insanlarda aldı yakın bir tarihte onun ile kıyasladığımda uygun aldım diyerek kendimi tatmin ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri