Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kaybın yok vinci gayet iyi bir pod.

Kıyaslama yaparsak

Caliburn aroma da daha iyi. Ancak vinci aşağı terlerken o ağız kısmına terliyor. Üstelik bence vinci den daha çok terliyor. Aroma ondan mı daha iyi emin değilim :)
Damla şeklinde ağıza likit gelmese de ne zaman peçete soksam ağızlığa bir ıslaklık var. Yani buhardan mı geliyor o aroma çaktırmadan aromayı yutturuyor mu emin değilim :)

Caliburn de nefes sensörü çok iyi çalışıyor vinci de zayıf.

Caliburn likit doldurmada çok daha kolay. Ayrıca kartuşları iyi gidiyor. 2 haftayı geçti bakıyorum sapasağlam kartuş. Üstelik o likitten bu likite çok değişiklik yaptım.

İkisi de gevşek ama caliburn biraz daha sıkı. Hoş pod da sıkılık arayanlardan değilim. Sıkılık arayanı ikiside üzer.

Şimdi vinci nin artılarına bakalım

Bunun bataryası günü rahat çıkarır. Caliburn yarım günü çıkarmıyor.

Likit haznesi devasa o da günü çıkarır. Caliburn o konuda da çok eziliyor vinci ye karşı.

Ne kadar likit kaldığını çok rahat görebiliyorsun. Diğerinde çıkarıp bakıyorsun.

Daha ince ayar çekilebiliyor. İçim zevkine göre watt ayarı yapılabiliyor.

Malzeme kalitesi daha iyi ve özellikleri çok daha fazla

Daha çok buharı var ama daha az likit harcıyor. Gerçi diğeri buharsız veriyor likiti ağzımıza galiba :)

Aroması da gayet iyi. Başka bir podla kıyaslama yapılsa vinci den iyi aroma verecek pod sayılıdır.

Kendine has bir içim zevki var.

Rba avantajı var

Hatta atomizer avantajı var

İkisinden sadece birisini kullanacak olsam vinci kullanırdım.

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni 200 liralık masraftan kurtardın, çok teşekkür ederim :)

Buyur burdan yak...

wpwyyV.jpg

Yav adı bile iğrite. Altın Rum mu olur. Rum dediğin ishal b.k rengi olur.
:)
Esprisi bir yana cami duvarına işemiş

Boğaz vurumu seven milletler belli biz, yunanlar, italyanlar bir de japonlar

Geri kalan bol aromalı, havadar, sıcak buharlı, kolay sarılan ve pamuklanan, kısa atoları mtl olarak tanıyor ve içiyor. Son zamanlarda çıkan ve satan atolar belli diğer pazarlarda kayfun lite 2019, anani, precisio, berserker, hellvape md,... Hepsi Tilemahos ile taban tabana zıt

Japonlar akıllı millet Tilemahos sarımını görünce vazgeçiyordur :) saran ne demek istediğimi anlamıştır.

Yunanlarda nüfus belli

Satsın şimdi İtalyanlara armed ları

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9a48c605ab6ffea9eeeb11dc58bd3cc5.jpg

Canım ateşli isteyince ben :)

Spica pro - Black Note Latakia + Arion Light Tabacco
Majör - Arion Gold Blend ( Fev 17 den aldığım o unutamadığım hazzı tekrar hissettim)

Bu arada likitler ultem malzeme [emoji1787][emoji23][emoji1787]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri