cgrdmr0001
Community
Ben de genelde dvarwla kullanıyorum.çok kibar duruyorGüle güle kullanın efendim 22mm atomizerleri en güzel gösteren modlardan birisi kanımca.
Svomestonun sitesinde sık sık boy gösteriyor
Ekli dosyayı görüntüle 31003
Sıkı pamuklama ile anani güzel ato. Değeri anlaşılamadı henüz.Ekli dosyayı görüntüle 31054
Havalar ısındı minnak modları, atoları ortaya çıkarma vaktidir. ( complyfe 18350 + Anani )
Valla ben coil altındaki hava ayar vidasını çıkarttım aynı pamuklama ile daha iyi bir içim çıktı ortaya. Öteki türlü gereğinden çok sıkı bir içimi vardı.Sıkı pamuklama ile anani güzel ato. Değeri anlaşılamadı henüz.
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aroması çok iyi zaten soğuk buharda var. Tek sıkıntısı likit biriktirmesi o da pamuklama ile çözülüyor. Çok dikkatli pamuklama istiyor üst taraf sıkı altlara doğru tifrikleme. Siz apayrı bir çözüm bulmuşsunuz [emoji23]Valla ben coil altındaki hava ayar vidasını çıkarttım aynı pamuklama ile daha iyi bir içim çıktı ortaya. Öteki türlü gereğinden çok sıkı bir içimi vardı.
Üstadım kolonya gördüğüm kadarıyla 60 derecelik. Uzmanlar 80 derecelik kolonyaları daha çok öneriyor. Bilgi olarak aklınızda bulunsuCoronasız günler ????Ekli dosyayı görüntüle 31023
Hocam kolonya yok piyasada onuda evde demlicez yakında öyle görünüyor ????????????Üstadım kolonya gördüğüm kadarıyla 60 derecelik. Uzmanlar 80 derecelik kolonyaları daha çok öneriyor. Bilgi olarak aklınızda bulunsu