Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın.

Bu podlar sabah ilk sigara kafası veriyor dediler aldık :)
6f4372677212165ce556050ab10c05db.jpg

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üstadım suorian air yeni versiyon deneyimleriniz nasıl acaba,ilk versiyon 3 adet kullandım 3 de çöp oldu,sensorden kaynaklı....

@Kruelxx Md Mtl Ato'yu sana nasıl anlatsam ya bilmiyorum. ????
İçinden çıkan coille pamukladım, hazırladım ato'yu. Bu Atomizere boğaz vurumu az diyenler neye göre diyor anlamadım valla. Devamlı içtiğim 12mg castle long bu ato'da boğazıma yumruk attıyor resmen.
Aroması çok çok iyi, sıkılık, 1. Delikte bayağa bayağa sıkı,
Pamuklaması özen istiyor, ilk sarımımda akıttı, bunu çözerim. Ben bu ato'yu beğendim arkadaş.
Bir tek drip tip daha iyi olabilirdi. İlk izlenimim böyle. IMG_20200315_032922.jpg

İçinden çıkan coille pamukladım, hazırladım ato'yu. Bu Atomizere boğaz vurumu az diyenler neye göre diyor anlamadım valla. Devamlı içtiğim 12mg castle long bu ato'da boğazıma yumruk attıyor resmen.
Pamuklaması özen istiyor, ilk sarımımda akıttı, bunu çözerim. Ben bu ato'yu beğendim arkadaş.
Bir tek drip tip daha iyi olabilirdi. İlk izlenimim böyle. Ekli dosyayı görüntüle 31149
Abi teşekkür ederim gayet güzel anlatmışsın.Atomizer radarımdaydı şimdi kesin alınacak listesine girdi ???? Maddiyatı biraz toparlayınca denk getirirsem kaçırmam alırım ????

Abi teşekkür ederim gayet güzel anlatmışsın.Atomizer radarımdaydı şimdi kesin alınacak listesine girdi ???? Maddiyatı biraz toparlayınca denk getirirsem kaçırmam alırım ????
Kullandıkça daha iyi izlenimler edinirim. Ama ilk izlenimim. Pamuklaması öyle tıka pamuğu gitsin türden bi ato değil. Özen istiyo. Şunu diyebilirim Pişman değilim aldığıma

Bir tek drip tip daha iyi olabilirdi. İlk izlenimim böyle. Ekli dosyayı görüntüle 31149
Tarayıcı da açıkta olan ato tam incelemeye alıyordum denk geldik bir kaç gün daha incele abi ondan sonra yorumunu almak isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri