Tabi yollarım ama yeni taşındım biraz kutuları bosaltmam zaman alabilirMüsait olduğunuz bi aralıkta 16 takıp fotoğraf atabilir misiniz hocam, 22 güzel duruyordur muhakkak ama 16 ile merak ediyorum nasıl durur ????
Güle güle kullanın
Çok kolay aslında tarifi. Eczaneden etil alkol alsak yapılmıyacak bişey değil.Hocam kolonya yok piyasada onuda evde demlicez yakında öyle görünüyor ????????????
Aynen alkole esansı bas al sana kolonya sonra eyüp sabri düşünsün ????Çok kolay aslında tarifi. Eczaneden etil alkol alsak yapılmıyacak bişey değil.
Aynen öyle üstadım bu gidişle zaten onu yapcak gibiyizAynen alkole esansı bas al sana kolonya sonra eyüp sabri düşünsün ????
Bobasın rengi açık mı bana mı öyle geldi hocam.Ekli dosyayı görüntüle 31142
Dvarw v2 +steamtuners t9 plexi driptip +bobas bounty + Dr D coils nano alien clapton
üstadım suorian air yeni versiyon deneyimleriniz nasıl acaba,ilk versiyon 3 adet kullandım 3 de çöp oldu,sensorden kaynaklı....Günaydın.
Bu podlar sabah ilk sigara kafası veriyor dediler aldık
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Işıktan ve filtreden azizimBobasın rengi açık mı bana mı öyle geldi hocam.
Abi teşekkür ederim gayet güzel anlatmışsın.Atomizer radarımdaydı şimdi kesin alınacak listesine girdi ???? Maddiyatı biraz toparlayınca denk getirirsem kaçırmam alırım ????@Kruelxx Md Mtl Ato'yu sana nasıl anlatsam ya bilmiyorum. ????
İçinden çıkan coille pamukladım, hazırladım ato'yu. Bu Atomizere boğaz vurumu az diyenler neye göre diyor anlamadım valla. Devamlı içtiğim 12mg castle long bu ato'da boğazıma yumruk attıyor resmen.
Aroması çok çok iyi, sıkılık, 1. Delikte bayağa bayağa sıkı,
Pamuklaması özen istiyor, ilk sarımımda akıttı, bunu çözerim. Ben bu ato'yu beğendim arkadaş.
Bir tek drip tip daha iyi olabilirdi. İlk izlenimim böyle. Ekli dosyayı görüntüle 31149
Kullandıkça daha iyi izlenimler edinirim. Ama ilk izlenimim. Pamuklaması öyle tıka pamuğu gitsin türden bi ato değil. Özen istiyo. Şunu diyebilirim Pişman değilim aldığımaAbi teşekkür ederim gayet güzel anlatmışsın.Atomizer radarımdaydı şimdi kesin alınacak listesine girdi ???? Maddiyatı biraz toparlayınca denk getirirsem kaçırmam alırım ????
Tarayıcı da açıkta olan ato tam incelemeye alıyordum denk geldik bir kaç gün daha incele abi ondan sonra yorumunu almak isterim@Kruelxx Md Mtl Ato'yu sana nasıl anlatsam ya bilmiyorum. ????
İçinden çıkan coille pamukladım, hazırladım ato'yu. Bu Atomizere boğaz vurumu az diyenler neye göre diyor anlamadım valla. Devamlı içtiğim 12mg castle long bu ato'da boğazıma yumruk attıyor resmen.
Aroması çok çok iyi, sıkılık, 1. Delikte bayağa bayağa sıkı,
Pamuklaması özen istiyor, ilk sarımımda akıttı, bunu çözerim. Ben bu ato'yu beğendim arkadaş.
Bir tek drip tip daha iyi olabilirdi. İlk izlenimim böyle. Ekli dosyayı görüntüle 31149