Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suorin air plus daha yeni sayılır. 1 hafta ancak oldu bende. Kendine has bir içim keyfi var. Şarj konusunda çok iyi. Az likit tüketiyor. Bazı likitlerde en iyi içimi o veriyor elimdekilerden. Nefes sensörü iyi çalışıyor şimdilik. 3 ml üzerinde haznesi var. 900 küsür mah bataryası var. Günü çıkarıyor her türlü. Caliburn çıkarmıyor mesela ne şarj yetiyor ne likit
Bir gaza gelip 3 farklı çeşit pod sistemi aldım. Mantıklı olan tek pod üzerine sistemi kurmak onu anladım :) coili, o poda uyan likiti vs vs 3 farklı sistemle uğraşmak zor.
Vinci üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum 3 ü arasından rba ve harici pil avantajlarından dolayı.

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tşk ederim ,zaman ayırıp cevapladığınız için,iyi günlerde buharlayın...

@Kruelxx Md Mtl Ato'yu sana nasıl anlatsam ya bilmiyorum. ????
İçinden çıkan coille pamukladım, hazırladım ato'yu. Bu Atomizere boğaz vurumu az diyenler neye göre diyor anlamadım valla. Devamlı içtiğim 12mg castle long bu ato'da boğazıma yumruk attıyor resmen.
Aroması çok çok iyi, sıkılık, 1. Delikte bayağa bayağa sıkı,
Pamuklaması özen istiyor, ilk sarımımda akıttı, bunu çözerim. Ben bu ato'yu beğendim arkadaş.
Bir tek drip tip daha iyi olabilirdi. İlk izlenimim böyle. Ekli dosyayı görüntüle 31149
Pamuğu besleme kanallarından geçirin decke degmesine gerek yok biraz yukarda kalsa yeterli rahat besliyor hatta çok fazla besliyor :D bu şekilde pamuklarsan ne akıtma ne fokurdama derdi yaşarsın hocam. 1 delik daha öncede bu konuda yazmıştım bildiğin pod mod oluyor :p aromasi gayet güzel ve Boğaz vurumu cidden iyi bence evladiyelik bir atomizer üstelik malzeme olarakta çok iyi

Edit: dl atomizer olarakta bulabilirseniz single coil kesinlikle tauren one oneririm

Pamuğu besleme kanallarından geçirin decke degmesine gerek yok biraz yukarda kalsa yeterli rahat besliyor hatta çok fazla besliyor :D bu şekilde pamuklarsan ne akıtma ne fokurdama derdi yaşarsın hocam. 1 delik daha öncede bu konuda yazmıştım bildiğin pod mod oluyor :p aromasi gayet güzel ve Boğaz vurumu cidden iyi bence evladiyelik bir atomizer üstelik malzeme olarakta çok iyi
Bilgilendirdiğin için teşekkürler hocam. Aynen valla boğaz vurumu ciddi anlamda çok iyi.. Aroma yönünden zaten herkes tarafından övülen bi atomizer. Yani bu atomizer olmuş bence.

Tarafını seç :)
b5c986bc2e467c2e17405dfdf07f8fc5.jpg

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri