Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drop solo güzel ama sanırım bi 2 3 mm kadar uzun geliyor elime. butonun yeri çok güzel olsa da o 2 3 mm fazlalık büyükmüş hissi yaratıyor.

Mini tam sizlik aslında hocam.
yalan yok aradım bulamadım :D artık üretilmiyor da sanırım. genelde ya 30ga kanthal, ya 32ga ni80 kullanıyorum bir atomizerde, onun için istiyordum açık.çası. bu normal modlarla dışarıda rahat edemiyorum, elimde yarım ekmek köfteyle geziyorum gibi geliyor
@Elvis deki mod da güzel, çeyrek ekmek köfte gibi dolaşırdım bir easy side modum olsa :D

yalan yok aradım bulamadım :D artık üretilmiyor da sanırım. genelde ya 30ga kanthal, ya 32ga ni80 kullanıyorum bir atomizerde, onun için istiyordum açık.çası. bu normal modlarla dışarıda rahat edemiyorum, elimde yarım ekmek köfteyle geziyorum gibi geliyor
@Elvis deki mod da güzel, çeyrek ekmek köfte gibi dolaşırdım bir easy side modum olsa :D
Huzur mekanikte diyecegim de su stratum isini bir halledelim oyle konusurum. ????
PATLIYORMUS BUNLAR HOCAM!!1!1
Saka bir yana ayni dertten muzdariptim, pil tasimak sorun degilse yuksek ohm cok zevkliymis mekanik mod ile.

Huzur mekanikte diyecegim de su stratum isini bir halledelim oyle konusurum. ????
PATLIYORMUS BUNLAR HOCAM!!1!1
Saka bir yana ayni dertten muzdariptim, pil tasimak sorun degilse yuksek ohm cok zevkliymis mekanik mod ile.
5/6 tur tel saran için bence mekanik güzel icim sunuyor. Ama 8 10 tur saran için pilin verdiği doğal voltaj düşük geliyor :) bu chip 2.65v olunca kesiyor diyorlar ben hiç o değere kadar beklemedim. 3v altında pilin kullanılmasını kimse tavsiye etmiyor :) zaten mekanikte en uzun içim süresi 3.7 v civarında oluyor. .3.2v civarında içim keyfi azaldığı için fark ediliyor , şarja takmak en mantıklısı o zaman

Son düzenleme:
5fb8ac931dbcb38c40c8d0e86b6301a0.jpg

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri