MoNoT10
Council
Keyifli olsun da gerisi hoş,ister dl ister mtl...Afiyetler olsun ????Geldiği günden beri evde sadece Dvarw DL yi kullanırken buldum kendimi hocam kaçamaktan öte
Keyifli olsun da gerisi hoş,ister dl ister mtl...Afiyetler olsun ????Geldiği günden beri evde sadece Dvarw DL yi kullanırken buldum kendimi hocam kaçamaktan öte
Hellvape md berserker driptiple güzel oldu böyle.Berserker e benzettim
Memnun olurumValla hocam bir de buyugunden alsam diye araniyorum ben de ????
Telegramda gormustum ama sanki satilik, iletisim bilgisi alip ileteyim mi size?
Hocam arion klonlarını genel anlamda başarılı buluyor musunuz? Önerileriniz var mıdır?
Hocam arion klonlarını genel anlamda başarılı buluyor musunuz? Önerileriniz var mıdır?
Ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum soloyu ilk başta 510 pin kablasu koptu içini açtım lehemledim çıpa baya kalite wat modta intake RTA ile gayet başarılı VT 75 Nano 25 wat ıçtiğim intake soloda 15 watda içiyorumSizi yakalamisken bir sey sormak isterim. Solo'dan memnun musunuz? Chip memnun eder mi ve ayrica uzakdogu modlarda en korktugum; pil kapagi uzun donemde sorun cikarir mi?
Bana da adını vermeyeyim mercedes gibi modu sattırdı solo, bence çok başarılı bir mod.Ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum soloyu ilk başta 510 pin kablasu koptu içini açtım lehemledim çıpa baya kalite wat modta intake RTA ile gayet başarılı VT 75 Nano 25 wat ıçtiğim intake soloda 15 watda içiyorum
Bas harfi mg23 mu yoksa? ???? merak etme abi emin ellerde, dun tetik temizligini de yaptim spica proyla ates ediyor ********.Bana da adını vermeyeyim mercedes gibi modu sattırdı solo, bence çok başarılı bir mod.