Benim kargolar sana mı geldi hocam)) aliden aynılarını sipariş geçmiştim gelmemişti, fasttechten verdim mosfetler haric gerçi mıknatıslı yanlış vermişim baya büyük bendekiler ????????????
şimdi üstad genel olarak bence fiyat performans olarak 10/10 veririm chip çok stabil çalışıyor 21700 pil ve 18650 pil ile uzun süreli kullandım tüketim de yerinde ne az ne fazla ateşleme bağlantı noktaları ve ateşleme butonları altın kaplama sanırım emin değilim veya kablotaj çok iyi ok gibi ateşliyor ağır bir mod boyut fotoda belli biraz avuç içinde tombul duruyor ama genel olarak gayet güzel bende high end bir squonk vardı onu sattırdıhocam genel bir yorum yapsanız mod için ?
ağırlık, boyut, chip kalitesi vs. ara sıra gözüm takılıyor bu moda ama almaya emin olamıyorum
DAmacana için özel mesaj lütfen Link versenizde olur çok güzel duruyor.Günde iki damacana su içtiğim doğrudur ????
Ekli dosyayı görüntüle 27749
Teşekkür ederim hocam google su şişesi damacana yazınca çıkıyor ???? bana bir arkadaşım hediye etmişti ????DAmacana için özel mesaj lütfen Link versenizde olur çok güzel duruyor.
Güzel günlerde kullanın
Vay arkadaş şöyle arkadaşlarımız yok Bi bakınayım ben hoşuma gittiTeşekkür ederim hocam google su şişesi damacana yazınca çıkıyor ???? bana bir arkadaşım hediye etmişti ????
Stratum hani satılırsa hani bir mesaj uzaklıktayız yani hani gibi sanki yani ????Aksam ictimasi.
Ekli dosyayı görüntüle 27759
Valla hocam bir de buyugunden alsam diye araniyorum ben de ????Stratum hani satılırsa hani bir mesaj uzaklıktayız yani hani gibi sanki yani ????
Dl kacamaklari mi yoksa mordor lu?????????????
Dl kacamaklari mi yoksa mordor lu?????????????