Mordor Buharcısı
Community
Keyifli denemeler
Hocam ion V2 picoya takamadığınız için o cihaz da kullanıyorsanız ion V2 başlığında picoya nasıl takıldığını yazdım.
Sihirbaz hocam merhaba. Fev klon mu orjinal mi ? Bir yerde okumuştum sanki klon fev vs Teslaya sığmıyor diyorlardı yanlış da hatırlıyor olabilirim. Minnak setup düşünüyorum önümüzdeki aylarda sorayım dedim. Sevgiler
O orjinal, bendeki klon... klon uymuyor alt kısmı torpulemek gerekiyor hocamSihirbaz hocam merhaba. Fev klon mu orjinal mi ? Bir yerde okumuştum sanki klon fev vs Teslaya sığmıyor diyorlardı yanlış da hatırlıyor olabilirim. Minnak setup düşünüyorum önümüzdeki aylarda sorayım dedim. Sevgiler
Anladım hocam. Törpüleme işini ben beceremem orjinal fev17de hem bulması dert hem fiyatı beni aşar, dvarw 16 vardı ilk aklımda ama fev17 de ne zamandır aklımda. Bir sorayım dedim. Teşekkürler cevap içinO orjinal, bendeki klon... klon uymuyor alt kısmı torpulemek gerekiyor hocam
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam. Törpüleme işini ben beceremem orjinal fev17de hem bulması dert hem fiyatı beni aşar, dvarw 16 vardı ilk aklımda ama fev17 de ne zamandır aklımda. Bir sorayım dedim. Teşekkürler cevap için
@Elvis i etiketleyerek vereceğim cevabı benden önce yazmış ???? tavsiye edebileceğim bir setup, hanıma kaptırmasaydım sanırım bende çok sevecektim ????????Sihirbaz hocam merhaba. Fev klon mu orjinal mi ? Bir yerde okumuştum sanki klon fev vs Teslaya sığmıyor diyorlardı yanlış da hatırlıyor olabilirim. Minnak setup düşünüyorum önümüzdeki aylarda sorayım dedim. Sevgiler
Bence sukretmelisin abi hala hayattasın [emoji1787][emoji1787][emoji1787]@Elvis i etiketleyerek vereceğim cevabı benden önce yazmış [emoji4] tavsiye edebileceğim bir setup, hanıma kaptırmasaydım sanırım bende çok sevecektim [emoji4][emoji4]
İyiki çok pahalı şeyler almıyorum ????????Bence sukretmelisin abi hala hayattasın [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
iyi ki abi alsan ne olacak acabaİyiki çok pahalı şeyler almıyorum ????????
Bir shenray bir subtwo denedim uymadı, büyük tırnak makasınin torpusuyle 5dk olmadı 10dk
Sizi yakalamisken bir sey sormak isterim. Solo'dan memnun musunuz? Chip memnun eder mi ve ayrica uzakdogu modlarda en korktugum; pil kapagi uzun donemde sorun cikarir mi?Allah Allah shenray’a hiçbir işlem yapmadan uymuştu ama ????
Sizi yakalamisken bir sey sormak isterim. Solo'dan memnun musunuz? Chip memnun eder mi ve ayrica uzakdogu modlarda en korktugum; pil kapagi uzun donemde sorun cikarir mi?
Tesekkur ederim. Arctic fox yuklenmiyor sanirim di mi?Solo’dan çok memnunum, pil kapağının çıkıntısı, yani çevirmek için içeri ve dışarı oynayan parça aşırı sağlam, watt modu ateşlemesi gayet iyi hocam. Tavsiye ederim.