Kadir60
Council
çıtayı yükseltmeee ????1€=2₺ da razıyım üstat oda olur
çıtayı yükseltmeee ????1€=2₺ da razıyım üstat oda olur
Telefona 2 dk. önce baksam, resmi ben paylaşmış olacaktim.
Hey maşallah sohbetiniz bol olsun
Teşekkür ederim hocam, nasipTelefona 2 dk. önce baksam, resmi ben paylaşmış olacaktim.
Güzel günlerde, keyifle kullanin hocam.
Her zamanki halimiz, sadece 2 misafirimiz vardıHey maşallah sohbetiniz bol olsun
Ben misafir sayılıyor muyum hala?Teşekkür ederim hocam, nasip
Her zamanki halimiz, sadece 2 misafirimiz vardı
Yok, can ve diğer arkadaş misafir.Ben misafir sayılıyor muyum hala?
Yaklaşık 1 yıldır her hafta perşembe buluşuruz. Ara sıra esner ama genelde yaparız. Ben hariç herkes tam takım gelir, iş yerime onca şey sokamıyorum benSuper ya. bulusmalar ne zaman basladi bilmiyorum ama 2 yil once metrobus yolcusu olarak caglayandan gecerdim. Denk gelemedik.
Bu arada her bulusmaya ful donanim mi gidiyorsunuz?
muhabbetiniz bol olsun, bir hafta ben de katılmak isterim
Ortami merak ediyorum gercekten. Umarim Istanbula geldigim zaman denk gelir de misafir olurum. Bol muhabbetler.Yaklaşık 1 yıldır her hafta perşembe buluşuruz. Ara sıra esner ama genelde yaparız. Ben hariç herkes tam takım gelir, iş yerime onca şey sokamıyorum ben
Tabi hocam, müsaitlik durumuna göre haber verirsiniz, konuşuruz.muhabbetiniz bol olsun, bir hafta ben de katılmak isterim
ortamdan ziyade kardeşlik bizim çevre, sağ olsun hepsi ayrı ayrı. Misafir etmek isteriz tabi.Ortami merak ediyorum gercekten. Umarim Istanbula geldigim zaman denk gelir de misafir olurum. Bol muhabbetler.