comandante
Council
Dostlugunuz baki olsun üstadlar ????@frantikk kardeşim kahve için teşekkürler, bu camiada çok adam tanıdım, ertafımdakiler bir elin parmaklarını geçmez Adam olsun senin gibi olsun, Yemek işini aç olduğum bir zamana getirelim ????????
Ekli dosyayı görüntüle 27863
Dostlugunuz baki olsun üstadlar ????
Hayir, hic bir islem yok.Herhangi bir işlem var mı ?
Hayir, hic bir islem yok.
Hakkini vermeliyim buralarda bir uyeden okumustum taktigini fakat kimde okudugumu hatirlamiyorum olay soyle,
atomizeri tanktan ayiriyoruz ve hava yuzugunu cikartip ciplak deck i oturtuyoruz
ardindan hava kanalini ictigimiz secenegin ustune gelecek sekilde oturtuyoruz. ve kapatiyoruz bu kadar.
tek eksigi tirtikli yapida olduklari icin hava yuzugunu donduremiyoruz. cikartirken de ayni islem.
bu islem zarar verir mi diye dusundum fakat sifira sifir oturuyor. pil kapagiyla yuzuk degmiyor bile birbirine. isin tek cilvesi ion v2 nin etli hava ayar yuzugu.
Hellvape'i bu driptiple ben de pek beğeniyorum. En keyif aldınız sarım nedir hocam ?Bilin bakalım atomizeri.Ekli dosyayı görüntüle 27768
Maşallah hocam bayramda el öpmeye gelen torunlar gibi ????Mod başına. Marş marşşşş????????
Ekli dosyayı görüntüle 27939