Dostum Çok teşekürler. Çok işime yarayacak.@qersnc
Buraya bir goz gezdir bütün bestleri bulabilirsin hatta elindeki tekil aromalarla bile birseyler ortaya çıkacaktır,diger yandan mevcut aromalarinla ilgili arama yaptiginda sana hangi sitede olursa olsun sectigin receteye göre baglantiyla yonlendirme yapmasi da cok iyi ????????
Rica ederim ne demek,insan beşer işte o an aklina gelmeyen sey bazen elde edeceginden uzaklasmana sebep oluyor,bizim de aklımıza gelmedi ????ah su akil ah ????Dostum Çok teşekürler. Çok işime yarayacak.
Yine buradan elindeki tek bir aromayi entry leyip ona uygun tariflere ulasabilirsin dostumDostum Çok teşekürler. Çok işime yarayacak.
Çok güzel bi paylaşım, cidden çok işime, ve insanların işine yarayacak bilgiler. Tekrar tekrar çok teşekür ediyorum dostum. Bu kadar aroma ile yapacağım diye düşüyordum. Hızır gibi yetiştin. Çok sağol varol.Yine buradan elindeki tek bir aromayi entry leyip ona uygun tariflere ulasabilirsin dostum
Ya da dilersen hali hazirda gorsellerde sana fikir verebilir yahut beğendiğin bir likitin direk gorseliyle giris yaparak neye ihtiyacın var gorebilirsin
Yine bu sitede de best leri görüp onlar uzerinde küçük degisikliklerle istedigini elde etmen mümkün ????
Hazir aklima gelmişken bunlarin ikisine bir başlık acilmamissa açarak altinin desteklenmesini saglayalim bakalım ????ne kadar destek gorecegiz
Mod çok yakışıklıymış güzel günlerde kullanın
ah be ben alacaktım ama onuEkli dosyayı görüntüle 23030
Afyon'dan selamlar, seri no tamamen tesadüf
Ekli dosyayı görüntüle 23029
Ehpro cold steel 100
Ekli dosyayı görüntüle 23163
Bende çok beğendim hocam ateşlemesi de güzel tek sıkıntısı biraz ağır ????Mod aşırı yakışıklıymış