Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mix alimina basladigimdan beri hepsini attim notlarin evde varsa bir bakiyim is cikisi paylasirim buradan
Su an sadece mtl kullandigim icin yanlizca fe aromalari uzerinde denemeler yapıyorum onlari elimden geldigince basit tutmaya çalışıyorum yani iki uc aroma ile desem dogru olur
Bu güzel düşüncen yeter dostum. Yorma kendini. En güzeli mix aslında, al demle bitti gitti.
nerden bulaştıysam bunlara o kadar aromayı çöpede atamıyorum.

benim gibi Sizde de bitmek bilmez bir merak ve yeni seyler deneme hevesi var hocam :)
yakinda gumruk memurlari isminizi ezberleyip icinde ne var ona bile bakmayacak :)

aynen hocam ama yavaş yavaş duruluyorum çünkü artık sonu yok bide maddi sıkıntılar var , 200 lira limit koydum atoya , moda da 250 sıkıntılar çözülürse azarmıyım acaba diye düşünmüyor değilim ))))

aynen hocam ama yavaş yavaş duruluyorum çünkü artık sonu yok bide maddi sıkıntılar var , 200 lira limit koydum atoya , moda da 250 sıkıntılar çözülürse azarmıyım acaba diye düşünmüyor değilim ))))
Umarim cabucak duze cikar maddi sikintilardan kurtulursunuz. lakin cosmayin sonra :)
elimde 2 ato, 2 mod varken mutluydum aslinda ama forumdaki yorumlari okudukca deneme istegim tavan yapti. 4 ato, 2 mod daha aldim fakat okudugum yorumlari karsilamayinca anladim ki bu isin ozu tamamiyle kisisel begeni.
lakin bos zamanlarimda hala sepet doldurup sonra incelemeye aliyorum :)

şuan 5 atoya düşürme hedefim var tilemahos , fev,majör,gtr,zest 2.2 bana hitap eden bunlar oldu .. yanına ufak atolarda katabilirim kayfun mini ,fev 17 gibi orjinal takıntım yok çok şükür

şuan 5 atoya düşürme hedefim var tilemahos , fev,majör,gtr,zest 2.2 bana hitap eden bunlar oldu .. yanına ufak atolarda katabilirim kayfun mini ,fev 17 gibi orjinal takıntım yok çok şükür
Benim de high end yada cok pahali parca alasim gelmiyor cunku begenmezsem kosede yatacak ve beni sinir edecek. bende memnuniyet sirasiyla sunlar var:
1-Ehpro true mtl
2- Integra - sxk
3- Vapefly galaxies mtl
4- Evl reaper v3 - yfkt
5- Kayfun prime - yftk
fev 4.5 var ama onun hali tavri klasmani bunlar gibi degil siralamaya koymadim. sizdirma sorunundan oturu kullanamiyordum ama oring alip pamuklama seklini de degistirince tekrar kullanima aldim. fused clapton teller ile hem aromasi, hem de bogaz vurumu ve soguk sayilabilir buhari cok memnuniyet verici. ama normal teller ile asla hosuma gitmiyor.
Radarimda ki atolar da soyle;
1- Steam crave glaz mini mtl rta
2- hell vape md rta
3- atmizoo - tripod (klon)
4- hussar project x (klon)
5- patibulum

not olarak mod almayacagim artik :) yani umarim.
(ic ses guzel bir indirim yakalarsan aldiririm diyor ) :ROFLMAO:

Patibulum ve hussar x e benimde elim çok defa gitti ama vazgeçtim hep böyle iyiyim, valla iyiyim (iç sese diyorum) ???????????? kısa ATO almayacağım kesin soğuk buhari seviyorum

Patibulum ve hussar x e benimde elim çok defa gitti ama vazgeçtim hep böyle iyiyim, valla iyiyim (iç sese diyorum) ???????????? kısa ATO almayacağım kesin soğuk buhari seviyorum
Siyah fev her gördüğümde çok beğeniyorum maşallah başka bişiye ihtiyaç yok bence size..
dün koydum atoları gide gide 8 mtl kalmış hiç birini sarasım gelmedi.. Fazlalık rahatsızlık veriyor..

Geçici sonuç ne mi
IMG_20191213_205821.jpg

30 ga tel ve 1.5 yada 2mm çap kullanıyorum sürekli. Kısa tanklarda bile soğuk buhar sağlıyor. Anlık atarak devam edeyim konunun özü sapmasın [emoji1]

943f3e5bda43ae09f379dc3879f17122.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri