S
shivers
Misafir
Çok yakışıklı olmuş. Güzel günlerde kullanın
Eyvallah hocam daha güzelleri sizin olsunÇok yakışıklı olmuş. Güzel günlerde kullanın
Baktıkça insanın böbreğine ağrı giriyorBu gün'de böyle bir anlık atalım. Aroma ala ala evi aromalarla doldurduk. Bi bu kadar daha yatak altında var. Ne yapacağım bunlarla????????????
Ekli dosyayı görüntüle 22078
Hiç sorma, hem böbreklerime hem karnıma ağrılar girdi????. Ne yapacağım bunlarla, canım sıkıldıkça karıştırıyorum bişeyler????Baktıkça insanın böbreğine ağrı giriyor
Ben recete olusturmayi birakali 1.5 seneyi gecti heralde simdi hazir mix aliyorum muhtelif yerlerden kafam o kadar rahat ki ????Hiç sorma, hem böbreklerime hem karnıma ağrılar girdi????. Ne yapacağım bunlarla, canım sıkıldıkça karıştırıyorum bişeyler????
Yok onu alayım yok bunu alayım derken bi bakmışım 100-150 aroma olmuş ya????
Hiç sorma, hem böbreklerime hem karnıma ağrılar girdi????. Ne yapacağım bunlarla, canım sıkıldıkça karıştırıyorum bişeyler????
Yok onu alayım yok bunu alayım derken bi bakmışım 100-150 aroma olmuş ya????
Bu gidişle benim sonumda öyle olacak???? varsa hazırda reçeteniz ayıp olmazsa alırım valla????Ben recete olusturmayi birakali 1.5 seneyi gecti heralde simdi hazir mix aliyorum muhtelif yerlerden kafam o kadar rahat ki ????
Öyle bi dipsiz kuyuya düştümki çıkmaya çalıştıkça çırpındıkça daha çok kuyunun dibine boyluyorum ????Dipsiz kuyuya düşenler +1????
Ekli dosyayı görüntüle 22756
Bırakmıştım, tekrar toplamaya başladım ben de ???? Terapi gibi geliyor????
Mix alimina basladigimdan beri hepsini attim notlarin evde varsa bir bakiyim is cikisi paylasirim buradanBu gidişle benim sonumda öyle olacak???? varsa hazırda reçeteniz ayıp olmazsa alırım valla????
benim gibi Sizde de bitmek bilmez bir merak ve yeni seyler deneme hevesi var hocamteşekkürler hocam tilemahos ile daha güzel olacak sanırım