comandante
Council
o şuan kıskançlıktan çatlıyo. bekleyip el koycam dicosuna.Yanına devrim abinin dicosunu koysaydın))
o şuan kıskançlıktan çatlıyo. bekleyip el koycam dicosuna.Yanına devrim abinin dicosunu koysaydın))
Hocam sizce İonv2 mi Major v2 mi ????Memleketimin ustaları Asmodus gibi mod yapsın onuda alırım maşallah hepsine..
Ekli dosyayı görüntüle 23518
Ultemin beyaz ile uyumu olmuş resmen. Güzel günlerde kullanasın hocamDışarıda karımız, içeride şöminemiz eksik
Ekli dosyayı görüntüle 23604
üstad memnunmusun patibulum dan
Ben çok kullanmıyorum hocam bu aralar kolleksiyon için devam ediyorum o yüzden benim yorum yapmam doğru olmaz.Ama dünya çapında iyi yorumlarını görüyorum.üstad memnunmusun patibulum dan
Hocam merhaba vira mods'dan mod almayı düşünüyorum da, tecrübelerin doğrultusunda içlerinde tavsiye edeceğin varmı.? Keyifli buharlar
Vira Kalyon mod, 3 model ss 80 küsü gram ağır, 7075 alüminyum 20 gram, siyah olan ceracote kaplama da brass pirinç malzeme hangisi hoşunuza giderse. Ben teknik özellikleri dolayısıyla 7075 tercih ettim. Görüntü olarak diğer ikisi fena değil.Hocam merhaba vira mods'dan mod almayı düşünüyorum da, tecrübelerin doğrultusunda içlerinde tavsiye edeceğin varmı.? Keyifli buharlar
Anladım vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekürler dostum.Vira Kalyon mod, 3 model ss 80 küsü gram ağır, 7075 alüminyum 20 gram, siyah olan ceracote kaplama da brass pirinç malzeme hangisi hoşunuza giderse. Ben teknik özellikleri dolayısıyla 7075 tercih ettim. Görüntü olarak diğer ikisi fena değil.
Sanırım farklı bir model daha çalışıyorlar Bayadır o konulara girmedim diyebilirim. Alttan basmalı olmasa 7075alüm ömürlük sadece ben tutuşu sevmiyorum..
Hibrit mekanik modlar, bunlarda teli ve kısa devre olayını dikkatli ve kontrollü yapmak lazım.. Aksi taktirde hızlı ve güçlü oldukları kadar tehlikeli de olurlar..