Değerlendirme Sensei Vape Değerlendirme, Soru-Cevap

Dotbox 100w, ivant driptip ve bi2shop aldım. Sabırla yardımcı oldu ve çok güzel yönlendirmeler yaptı. Her şeyden önce keyifli bir alışveriş oldu. Aynı zamanda kargo hızı da çok iyidiydi. Hakkıyla yapıyor işini teşekkür ediyorum 🙏🏻

Güvenilir, ilgili, sorunsuz, çok yardımcı olan bir satıcı. Bir kaç ürün ve kartuşlarını aldım. Alışverişten çok memnunum. Çok teşekkür ederim.

İkinci alışverişimizi de yapmış bulunmaktayız. Valor Mtl Rta aldım. Beni unutmayıp haber vermesi ayrıca mutlu etti. Sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim tekrardan. Bol kazançlar 🥳🙏

Bir ihtiyacım olduğunda ilk yazdığım tedarikçi. Kylin m pro alışverişim oldu yine çok ilgilendi sağolsun kargom elime hemen ulaştı. Premium aromaları deneme imkanım da oldu her şey efsane. Her konuda tavsiye edebileceğim satıcı. 💯💯

Merhabalar, bu konu altından benimle yapmış olduğunuz alış-verişleri payaşabilirsiniz. Şikayet ve Önerilerinizi , bu konu altından bana iletebilirsiniz. Duyuru ve kampanyaları ise bu konu altından sizlere ileteceğim.

Whatsapp grubumuza gelmek isteyen tüm forumdaşlarımızı beklerim☺️
Grup Linki:

Güncel ilanım:

Keyifli Buharlar 💨
Sonuna kadar her konuda kefil olunacak adam gibi adamdır dostum.

Güvenilirdir ayrıca çok yardımsever bir abimizdir çekiliş yapar mezat yapar bir sorununuz olduğunda çözer sadece bir ticaretçi değildir.

Son düzenleme:
Geri