tuncay&kedileri
Community
ürünümüzü aldık .bilader için almıştık çok memnun kaldı aroma diyer voopoo cıhazlarından daha iyi diyebilirim.
ilgi ve alaka için teşekkürler
Ben teşekkür ederimürünümüzü aldık .bilader için almıştık çok memnun kaldı aroma diyer voopoo cıhazlarından daha iyi diyebilirim.
SenseiVape
Ekli dosyayı görüntüle 65377
Ben teşekkür ederim, hayırlı olsunDotbox 100w, ivant driptip ve bi2shop aldım. Sabırla yardımcı oldu ve çok güzel yönlendirmeler yaptı. Her şeyden önce keyifli bir alışveriş oldu. Aynı zamanda kargo hızı da çok iyidiydi. Hakkıyla yapıyor işini teşekkür ediyorum
Hocam hayırlı olsun, keyifli buharlarGüvenilir satıcı, herşey mükemmeldi, ürünler aldığımın ertesi günü elime ulaştı. Çok teşekkürler
Hocam hayırlı olsun, keyifli buharlar dilerimGüvenilir, ilgili, sorunsuz, çok yardımcı olan bir satıcı. Bir kaç ürün ve kartuşlarını aldım. Alışverişten çok memnunum. Çok teşekkür ederim.
Üstadım rica ederim ne demek hayırlı olsunİkinci alışverişimizi de yapmış bulunmaktayız. Valor Mtl Rta aldım. Beni unutmayıp haber vermesi ayrıca mutlu etti. Sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim tekrardan. Bol kazançlar
Biz teşekkür ederiz, keyifli buharlar dilerimBir ihtiyacım olduğunda ilk yazdığım tedarikçi. Kylin m pro alışverişim oldu yine çok ilgilendi sağolsun kargom elime hemen ulaştı. Premium aromaları deneme imkanım da oldu her şey efsane. Her konuda tavsiye edebileceğim satıcı.
MaalesefHocam merhabalar. Elinizde Pico Plus mod mevcut mu acaba?
Sonuna kadar her konuda kefil olunacak adam gibi adamdır dostum.Merhabalar, bu konu altından benimle yapmış olduğunuz alış-verişleri payaşabilirsiniz. Şikayet ve Önerilerinizi , bu konu altından bana iletebilirsiniz. Duyuru ve kampanyaları ise bu konu altından sizlere ileteceğim.
Whatsapp grubumuza gelmek isteyen tüm forumdaşlarımızı beklerim
Grup Linki:
Güncel ilanım:
Keyifli Buharlar
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorumSonuna kadar her konuda kefil olunacak adam gibi adamdır dostum.
Hayırlı olsun hocamArgus Pro2 aldım, öncesinde coil aldım. Paketleme de kargo da çok iyiydi eline emeğine sağlık.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederimGüvenilirdir ayrıca çok yardımsever bir abimizdir çekiliş yapar mezat yapar bir sorununuz olduğunda çözer sadece bir ticaretçi değildir.