al sen alhocam selamlar ben de ürün almayı planlıyorum fakat içimde bir kuruntu var güvenemiyorum olmuyor ya
sıkıntı çıkınca yamuk yapacak bir arkadaş değil
al sen alhocam selamlar ben de ürün almayı planlıyorum fakat içimde bir kuruntu var güvenemiyorum olmuyor ya
Ürünü kargodan teslim aldıktan sonra;hocam selamlar ben de ürün almayı planlıyorum fakat içimde bir kuruntu var güvenemiyorum olmuyor ya
Smok Novo 5 modeli maalesef elimde mevcut değil.hocam size güvenesim geldi ya novo 5 düşünüyorum puff kullanıyodum 2 yıldır şimdi elektroniğe geçmeyi düşünüyorum 35mg salt düşünüyorum sizce doğru gidiyo muyum hiç bir bilgim yok
Hayır olmaz, yazabilirsinizsize ozelden yazsam sıkıntı olur mu
Ben de forumda yeniyim birkaç hafta oldu sadece ,kendisi ile alışveriş yaptım gayet ilgili bir satıcı, ben de kefilim içiniz rahat olsun. Aldığım atoyu bugün kargoya verdi geldiğinde fotoğraflarıyla beraber bol övmeli bir değerlendirme yapacağım.senseivape ten alışveriş yapıyım mı kefil misin hacım çok korkuyorum ya
Şimdiden hayırlı olsunBen de forumda yeniyim birkaç hafta oldu sadece ,kendisi ile alışveriş yaptım gayet ilgili bir satıcı, ben de kefilim içiniz rahat olsun. Aldığım atoyu bugün kargoya verdi geldiğinde fotoğraflarıyla beraber bol övmeli bir değerlendirme yapacağım.
Merhaba hocamUzun zamandır rba atomizer arıyordum dead rabbit v3 reddit ve yabancı forumlarda bol bol övülen bir atomizerdı fakat hiçbir sitede satılmıyordu satılsa bile pek güven vermiyordu, tek bildiğim forum esfvape idi onların da müthiş moderasyon yetenekleri sayesinde Ağustos 2023'den beri üye olmama rağmen hala hesabım onay alamadı. Neyse fazla uzatmamayım sonunda bu foruma denk geldim ve @SenseiVape de ürünün satıldığını gördüm fiyat olarak da gayet uygundu. Kendisine sorduğumda maalesef sadece purple kaldığını öğrendim ben de özellikle matte black rengini isiyordum, canım sıkıldığı bir günün ardından kendisinden "eğer isterseniz istediğiniz rengi getirtebiliriz hocam" mesajını aldım. Ürün teslimatı için 2-3 hafta beklemem gerektiğini belirtiyodu ki benim için hiç sorun değil o kadar bekledim üç hafta daha beklerim dedim. Daha sonra bana satış kartını doldurttu orda da teslim süresi 2 hafta yazıyordu. Peki ne oldu, ürün 1.5 hafta da elime ulaştı. Benim için mükemmel bir alışveriş oldu aşırı ilgili her sorunuza cevap verir ve çok hızlı bir satıcı kendisini herkese öneririm çok teşekkürler @SenseiVape .
Ekli dosyayı görüntüle 65205Ekli dosyayı görüntüle 65206Ekli dosyayı görüntüle 65207Ekli dosyayı görüntüle 65208
Rica ederim hocam ne demek- Bi2hop Top Refill Kit
- Bi2hop yedek tank
- Kylin M Pro
- VandyVape Mesh Coil
- VandyVape M Coil pamukları
- RS352 drip tip
@SenseiVape sağ olsun, bu ayın oyuncakları bunlar Hediye için de çok teşekkür ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 65221
Ben teşekkür ederimSmok Mag Solo Mod ve Geekvape Zeus X için çok teşekkür ediyorum ,daha önceden de alışverişim olmuştu gerçekten güvenilir bir satıcı.
Geriye kaldı likitler, onlarıda aldıkmı tamamdırEkli dosyayı görüntüle 65228
Hayırlı olsun hocamkesinlikle benim gibi tereddüt etmeden alabilrisiniz aşırı hızlı çok güzel ve sağlam paketlenmiş bir kargo geldi kendisi bana çok fazla yardımcı oldu hem seçim hem de alık sürecimde. ilk ve tek adresim oldu kendileri keyifli buharlarEkli dosyayı görüntüle 65232Ekli dosyayı görüntüle 65233