EPIK9
Yeni Üye
Ürününüzü güvenle size ulaştırabildiğimize çok sevindim.Ekli dosyayı görüntüle 65234
Kendisinde istediğim renk yoktu yurtdışından getirebiliriz dedi, 2-3 hafta sürmesini beklerken yanlışım yoksa 5. gün kargoya verdi 1 haftada elime ulaştı.Kendisine de söyledim bu ne hız arkadaş .
Alışveriş yapmayı düşünen herkese tavsiye ederim hızlı, güvenilir ve ilgili bir arkadaş
Ahahahaha hayırlı olsun abimkargo az evvel geldi
48 saat sürmedi, maşallah diyim amazondan hızlısın bu günlerde
ben aldıktan sonra mı gelecekBugün mükemmel kampanyalar gelecek
Beklemede kalın
Hahahahhaben aldıktan sonra mı gelecek
takılıyom be hacıAbi konunun benimle bir ilgisi yokki, tedarikçimin kampanya yaptığı dönemlerde veya bazı özel günler (bayramlar, yılbaşı vb.) de ben de kampanya yapıyorum, benim kimse ürün aldıktan sonra hemen arkasından kampanya yapıp aldığı ürünü su fiyatına verip, müşteriyi üzme , pişman etme ,gibi bir amacım yok
Kendi bu forumda güzel bir itibara sahibim, bunu neden zedeleyeyim.
Eğer gerçekten sizleri üzecek bir hamle yaptıysam gerçekten çok özür dilerim.
Ancak bugün yapacağım kampanya da @pantera hocamın aldığı ürünler zaten yer almıyor.
Rica ederimVaperesso xros pro ve kartuş aldım aynı gün kargoladı.bu alışverişten memnun kaldım.teşekkür ederim
Hız bizim işimiz2 adet N.E.T. aroma, bir de GeekVape Kanthal tel istemiştim hocamdan, sağolsun olabildiğince hızlı bir şekilde sorunsuz olarak ürünlerim ulaştı.
Ekli dosyayı görüntüle 65317
Hayırlı olsun üstadım, afiyet olsunuzun zamandır tanıdığım enes kardeşimden aldığım Cthulhu Valor MTL RTA çok beğendim. sağolsun yurt dışından getirtdi emeğine sağlık kardeşim.
Ekli dosyayı görüntüle 65316
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederimÇokça siparişim oldu, söylediğinden çok daha hızlı teslim ediyor Tamamen sorunsuz ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Hayırlı olsun.Vaporesso Luxe XR Max ve coilleri kendisinden ikinci siparişim oldu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederimGüvenilir satıcı, elinden geldiğince yardımcı oluyor, ürünleri orjinal. Kargo paketlemesi mükemmel top patlasa ürüne hiçbir şey olmaz.