Değerlendirme Sensei Vape Değerlendirme, Soru-Cevap

Aspire gotex xi(Çekiliş ile hediye etti kendisi)17297097456661600226748584911560.jpg sağlam bir paketleme ve kargolama süreci ile atlattık. Kesinlikle güvenilir bir satıcı. Kendisine başarılar diliyorum.

SensesiVape kardeşimden aldığım Berserker B3 Mtl Rta ve Bp Mods Pioneer v1.5 Mtl Rta elime ulaştı. Kendisine teşekkür ederim. Bazı satıcılar gibi paragöz değil iyi bir insan olmasının yanında tam bir esnaftır. Kesinlikle tavsiye ederim ve güvenerek alışveriş yapabilirsiniz...

Ekli dosyalar

• 20241030_183741.jpg
    20241030_183741.jpg
    73.5 KB · Görüntüleme: 10
SensesiVape kardeşimden aldığım Berserker B3 Mtl Rta ve Bp Mods Pioneer v1.5 Mtl Rta elime ulaştı. Kendisine teşekkür ederim. Bazı satıcılar gibi paragöz değil iyi bir insan olmasının yanında tam bir esnaftır. Kesinlikle tavsiye ederim ve güvenerek alışveriş yapabilirsiniz...
Değerli yorumunuz için çok çok teşekkür ederim ❤️
SenseiVape olarak her daim güvenilir, hızlı, sıcakkanlı ve dürüst olduk.
İnşallah her daim böyle devam edecek.
Keyifli Buharlar dilerim 💨

SensesiVape kardeşimden aldığım SWAG 2 elime ulaştı. Dürüst ve ilgili bir arkadaş dan aldığım için kendisine teşekkür ederim.

Dostlar, abiler, kardeşler hepinize selam.
Listeyi güncelledim. Yeni ürünleri ekledim.
Baya güzel kaliteli ürünler geldi. Bir ilana bakın derim 😊
Bilginize.
İlanım:
Konu '♨️Güncel Ürün Listesi♨️'
♨️Güncel Ürün Listesi♨️ | Tedarikçi İlanları|Sıfır Ürünler

Merhaba dostlar, Artık Premium Likit satışı da mevcuttur. Şuan da mevcut olan tek marka Fantasi Vape’tir. İlk örnekler elime ulaştı. Ürünler kaliteli güzel. Kullanıcılar da beğeniyor. Fiyat olarakta ortalama diyebilirim.
Fantasi Likitlerde yıl sonuna Kadar geçerli kampanyayı başlatıyorum.

Fantasi Vape SenseiVape Bayiiliği Kampanyası
(YIL SONUNA KADAR)

Adet 750₺ yerine 650₺ , üstelik 3 adet alımda Kargo bedava💥

60 ML

Made in UK 🇬🇧
Premium Liquid®️
F35E7225-07A9-4578-A055-20CF8A1AD3C3.webp

Son düzenleme:
Kendisi ile hiçbir alışverişim olmadı. Ama wassaptan muhabbetimiz olmuştur. Ama yanlışını görmediğim gibi, Tavsiyem üzerine hayır hasenat işlerine de desteğini esirgememiştir. Ben ondan razıyım.

2 adet Swag2 aldım (başka birşey aldım hatırlamıyorum 🙂)
Ben çok memnunum, yeni ürün bakınırken ilk soracağım tedarikçilerimizdendir.

Gönül rahatlığı ile hem alışveriş hem sohbet edebilirsiniz. 👍

Yüreği güzel insan ; iyi ki varsın 🥰

2 adet Swag2 aldım (başka birşey aldım hatırlamıyorum 🙂)
Ben çok memnunum, yeni ürün bakınırken ilk soracağım tedarikçilerimizdendir.

Gönül rahatlığı ile hem alışveriş hem sohbet edebilirsiniz. 👍

Yüreği güzel insan ; iyi ki varsın 🥰
Üstadım çok teşekkür ederim, sende iyiki varsın 😇
Buharın keyifli olsun.💨

Kardeşime istemeden sıkıntı çıkartmama rağmen benimle alışverişini yaptı. Dead Rabbit Mtl Rta v2 aldım. Paketleme falan her şey gayet yerli yerindeydi. Forumun tedarikçisi adamdır adam :)

Kardeşime istemeden sıkıntı çıkartmama rağmen benimle alışverişini yaptı. Dead Rabbit Mtl Rta v2 aldım. Paketleme falan her şey gayet yerli yerindeydi. Forumun tedarikçisi adamdır adam :)
Estağfurullah hocam insanlık hali olabilir böyle şeyler, geç olsun güç olmasın derler.
Alışverişten memnun kalmanıza sevindim.
Çok teşekkür ederim
Keyifli Buharlar dilerim 💨😇

Geri