BigEagle
Community
KumaFev disinda sek atosu ne olabilir?
KumaFev disinda sek atosu ne olabilir?
Teşekkürler hocamEvet 9mg. ????
Hocam boğaz vurumu nasıl acaba kafama soktunuz bu atoyu şimdi inceliyorum teşekkürler bu arada ????
Flash tan 1 tık ileride . Aktif olarak kuma , evde flash kullanmaya başladım ????Hocam boğaz vurumu nasıl acaba kafama soktunuz bu atoyu şimdi inceliyorum teşekkürler bu arada ????
radara alayım onu da
Hiliq? Baktınız mı gönderiyorlar mı diye?asıl problem nikotin 100 lu shot
100-200€
Çok teşekkürler hocam gönderiyor 30-40 € kargo ücreti kesiyor ama farketmez nic.shot almaktansa baya bir fark varHiliq? Baktınız mı gönderiyorlar mı diye?
Rica ederim. Noel indirim döneminde kargo ücretsiz oluyor bu arada.Çok teşekkürler hocam gönderiyor 30-40 € kargo ücreti kesiyor ama farketmez nic.shot almaktansa baya bir fark var
Aklımda kalmış bu kısım, paylaşayım dedim. Bugün şöyle bir e-posta geldi.Benim tek bildiğim Avoria var denemek için alacağım.
e yuh amaAt the current price, this would mean that a base would no longer cost €16.90 per liter, but at least €169.
Berbat bir durum! Arkasından aroma tiplerinin kısıtlaması gelir ki bazı ülkelerde uygulanıyor.e yuh ama
şimdi yurtdışında likit fiyatı 10 katına çıkıyorsa bizde kaç katına çıkar acaba? bir de "at least" 10 katı.Berbat bir durum! Arkasından aroma tiplerinin kısıtlaması gelir ki bazı ülkelerde uygulanıyor.
Çok pahalı zaten Türkiye. Söylentiyi bile affetmeyip fiyatlıyorlarsa, bu tip bir durumda bence kötü olur epey.şimdi yurtdışında likit fiyatı 10 katına çıkıyorsa bizde kaç katına çıkar acaba? bir de "at least" 10 katı.
Hocam çok teşekkürler bilgilendirme için İlk kez alacaktım maaş yatsın diye bekliyordum yattı hemen sipariş geçeceğimAklımda kalmış bu kısım, paylaşayım dedim. Bugün şöyle bir e-posta geldi.
Dear Avorians,
As you have certainly noticed, we have all been experiencing drastic price increases in all areas for weeks.
Unfortunately, we have also not been able to keep our prices stable in recent weeks, especially with the high-quality Avoria Liquid bases. However, the WHOLE thing will get much worse. The current price increase at 1 liter base was from 11.90 € to 16.90 €. Unfortunately, we have already received many emails from our valued customers here. Unfortunately, this price development has not yet taken into account the liquid tax applicable since summer 2022, only the price development on the commodity market.
Currently, thanks to the legal sales period until Feb. 2023 as long as stocks last, you will still receive tax-free goods at an affordable price.
Depending on how long the pre-produced stock lasts, the fixed liquid tax of 0.16 cents per ml on each product (bases, flavors, liquids with and without nicotine) will be added by February at the latest.
At the current price, this would mean that a base would no longer cost €16.90 per liter, but at least €169.
So if you are an enthusiastic self-mixer and still want to increase your stocks of tax-free liquid bases, liquids (with and without nicotine) or flavors, you should not wait too long. Unfortunately, our warehouse is currently empty faster than feared.
We thank you for the time you have taken and wish you and your loved ones a hopefully relaxing weekend.
Hocam ben çok uzun zamandır atlas nbase sigma line nbase içiyorum. Bende o kafa bölgesinde sivilce olayı çok oluyor. Sigma ile ilgili olabilir mi?Chem deneyecekseniz az miktarda alın derim. Ufak bir kesimde dahi olsa boğazlarda sorun yaşatıyor, misal bende tonsilit yapıyor ve özellikle kafa bölgesinde sivilcemsi kabarıklıklar oluşmasına sebebiyet veriyor.