• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Sek N-Base Kullanıcıları Kulübü

Hocam ben çok uzun zamandır atlas nbase sigma line nbase içiyorum. Bende o kafa bölgesinde sivilce olayı çok oluyor. Sigma ile ilgili olabilir mi?
Pg ve nic markası aklımda değil şu an. Yazmdan bakayım dedim ama siteleri bugün bakımda sabahtan beri,içeriğe bakamadım
PG'den de olabilir. Kendiniz tek tek değişip denemeniz lazım.

Oxi, Carlo, Chem diyebilirim ama wilmar ve avoria da keyifli.
Bir önceki kullandığım Wilmar-Ineos- Chem idi. İdare ederdi, Şuan Wilmar- Basf - Nicselect kullanıyorum, gayet nötr ama basf'ın boğaz vurumu olmaz olsun.
Basf bogaz vurumu cok mu yuksek?
3m 4Nik 80/20+%20 aroma demledim cok hafif geldi total oran 64/36 oldu
Merck-basf-merck 4N 80/20 ile %25 aroma ile demleme yapmayi dusunuyordum totalde 60/40 elde etmek icin?

Tatlı sek n-base sevmiyorum. En nötr olabilecek kombinasyon önerilerini bekliyorum. Atomizer fev 4.5s+ 12 mg nikotin kullanıyorum.

Vg: Wilmar, Pg: Chem, Nic: Merck sıralama bu şekilde değil mi ? Sitede bu kombinasyon var.
Sitede yok bu kombinasyon soyle wp den yaparlar 500ml 220tl sattılar bana baqalım sana kaca satacaklar :)
Vg: Wilmar, Pg: Merck Nic:Chem,
benım tavsiyem f/p urunu farklı markalar var kokusuz vb soylenıyor carlo gıbı ama ben denemedım

Geri