murcix
Council
Iki fırt çekip "bu ne la böyle, içemem ben bunu" diyip kenara koyunca tankın bitmesi 3 ay işte ????
Iki fırt çekip "bu ne la böyle, içemem ben bunu" diyip kenara koyunca tankın bitmesi 3 ay işte ????
ben o kadar dayanamıyorum üstat dayanırsa akşama sararım ilk iş. dayanamazsam yanımdaki yedek atoya geçerimBen en fazla 1 hafta kullanıyorum
Ben onunla uğraşamam valla haftalık kombinlerim vardır sırasıyla birini alırım yanıma ama minik oyunculardaysa sıra onlardan çift olarak alıyorum 1 hafta Gül gibi geçiniyoruz ????ben o kadar dayanamıyorum üstat dayanırsa akşama sararım ilk iş. dayanamazsam yanımdaki yedek atoya geçerim
İmamın su ibriği ????Fev disinda sek atosu ne olabilir?
Ama pambık bedava ????Bak simdi bir de ona uygun mod bakmam lazim hep masraf aciyon basima ????????????
Tenx cinim pamuk cok var ????????????Ama pambık bedava ????
Şunu(tıkla) telefona kurarak ya da direkt sitesine girerek başlayın.Başka konu hortlatmak istemedim
18 mg.nikotin shot ile Nbase hazırlayacağım nasıl hesaplanır bilmiyorum şuana kadar hazır aldım hep
Teşekkürler hocam nasıl çalıştığını anlamadım rakkamlar değişmiyorŞunu(tıkla) telefona kurarak ya da direkt sitesine girerek başlayın.
0mg base + shot için "nicotine shots" bölümünü; nikotinli base + shot kullanacaksanız "base mixer" bölümünü doldurun.
Hocam 1000 ml.Base veLiqcalc güzel bir uygulama. Bahsi geçmişken şu başlığı da ekleyeyim yine de,
Nasıl değişmiyor? Uygulaması da mevcut sitesi de. İkisi de gayet güzel çalışıyor.Teşekkürler hocam nasıl çalıştığını anlamadım rakkamlar değişmiyor
Mesela base 1000 ml. Vg.70/pg.30 için kaç şişe 18mg. Nic.shot 10ml. Vg.70/pg.30
100 ad.nic.shot eklesem 2000ml Nbase olur nikotin oranı da kaç oluyor bu mantıkla aslında kafadan hesaplama yapabilirim
Hocam tamam sanırım sitede arada takılma oluyor en iyisi uygulamayı indirmekNasıl değişmiyor? Uygulaması da mevcut sitesi de. İkisi de gayet güzel çalışıyor.
Muhtemelen tarayıcınızda sorun var, Mobilde Firefox ya da Chrome ile gayet akıcı bir şekilde çalışmakta, masaüstünde zaten sorun yok.Hocam tamam sanırım sitede arada takılma oluyor en iyisi uygulamayı indirmek
Benim için çok yararlı oldu bu teşekkürler
Evet 9mg. ????Hocam 1000 ml.Base ve
18 mg.10ml. nic.shot 100 ad. eklesem toplamda 2000 ml. Nbase nikotin oranı da 0.9 mg. mı oluyor?