• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Sek N-Base Kullanıcıları Kulübü

Merck VG ( pharma olanı) tedarik güçlüğünden dolayı aşırı pahalı.
Merck nik. yumuşak içimli.
Merck PG olsa da olur olmasa da, fiyat farkına çok etki etmiyor.
6 ay öncesine kadar yaklaşık 1 yıl süre zarfında oxi-basf-sieg buharladım, şimdilerde carlo-basf-chem buharlıyorum. Her iki kombinasyon da fena değil. Şeker tadı her ikisinde de çok çok az, hem boğaz vurumu hem de doygunluk yönünden iki kombinasyonu da beğeniyorum.

Merck VG ( pharma olanı) tedarik güçlüğünden dolayı aşırı pahalı.
Merck nik. yumuşak içimli.
Merck PG olsa da olur olmasa da, fiyat farkına çok etki etmiyor.
6 ay öncesine kadar yaklaşık 1 yıl süre zarfında oxi-basf-sieg buharladım, şimdilerde carlo-basf-chem buharlıyorum. Her iki kombinasyon da fena değil. Şeker tadı her ikisinde de çok çok az, hem boğaz vurumu hem de doygunluk yönünden iki kombinasyonu da beğeniyorum.
Carlo-basf-chem 16.5 mg günde 2.5 ml kullanıyorum memnunum. F/p on numara kombinasyon. Alışverişimi ilkeli firmalardan yapıyorum ????

Bende 3C takılıyorum son 2 senedir. Gün içi işte ve dışarıda minifit 70/30 9 ya da 12 mg sek tüketiyorum. Kartuş ömrü olarak da zorlasan 1 ay gidecek ama haftada bir olmak üzere ni80 31 ga ile sarım yapıp yola devam ediyorum. Mod ve ato taşımak istemeyenlere önerebilirim. Tabi kış aylarında özellikle serin yerde çalışanlar için 50/50 daha makul bir seçim olabilir besleme açısından.

Ciddi boğaz vurumu isteyenler Basf Pg deneyebilir. Biz Sigma vg+Basf Pg + Chem nic ile başladık. Eşim tatlı tatlı diyerek sek içiyor, ben sek tadını sevemedim. Aynı bileşenlerle likit yapıyoruz bana.

Geri