Mantıklı tabi, bende unutkan bir insanım ama buna aşırı ihtimam gösteriyorum. Her şey içinde olunca unutamıyorum, çünkü bir şey yapamam. Araba anahtarından cüzdana telefona, hepsini doldurunca unutamıyorsunuz???? unutkanlık en büyük problemim hocam o yüzden hiç birini yanımdan ayırmıyorum hepsi gözümün önünde
Tamam işte ne güzel Pil taşımak candır.nedense iki setup taşımayı pek beceremedim. mtl e geçtiğimden beri 2 kere sadece çift setup aldım yanıma... o da biri dl biri mtl di... ben cepte cüzdan taşımayı sevmediğim için ya omuz ya da el çantası var...
içinde genellikle kartlar (cüzdan yok), kulaklık, anahtarlarım, bir kaç yedek maske, küçük sarım çantası, bir de likit... eğer mekanikle çıkmışsam ek olarak yedek p*l (tekli kutuda bir tane) bir de tarot nano ekleniyor...
tek telefonum olduğu için o cepte sadece setup da elimde ????????
üstad picoya 420 yazan da var 530 yazan da anlamadım ben bu piyasayıPico ????
Diğer mahallede 400 tl idi bitti ama tedarikci tekrar geleceğini söylemişti yakın zamanda yeni gelenlerin fiyatı ne olur bilinmez tabiüstad picoya 420 yazan da var 530 yazan da anlamadım ben bu piyasayı
Skar dna yi bilemiyorum ama penodat kendi sitesinde indirimliydi bir araYok mu ya şöyle kozmetiği iyi bir Skar DNA? Ya da ne bileyim ona benzer tek pilli mod. Ha bı de penodat V2 lazım
kendi Skar DNA'mı çok komik bir fiyata satmak zorunda kalmıştım o günden beri arıyorum ama bulamıyorum bulamayacagim gibi duruyor bir deSkar dna yi bilemiyorum ama penodat kendi sitesinde indirimliydi bir ara
Hic farketmez ustad. Bu konu net zaten. ????????. Kalan detaylari ozelden gorusebilirizDurum ne alemde kardeşim netleştin mi..benim Kızoku geldi. yanlız Gun metal çıktı kutudan ,bir arkadaşımız daha istiyordu ,önce sana bir sorayım dedim..
Ekli dosyayı görüntüle 54943
Kuru yer kalıyordur dikkat et 3 kere kulağa 3 kere dirseğe unutmaAbi degil 3 kere 33 kere de okusam bulmuyor. Tecrubeyle sabit. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
bildigimi de unutturdun yemin olsunKuru yer kalıyordur dikkat et 3 kere kulağa 3 kere dirseğe unutma
bir gelişme oldu mu sayın @BigEagle haber alabildiniz mi siz?35 gün bittiğinde bir gelişme olmazsa gider dava açarım , dekontlar ve konuşmalar kayıtlı duruyor. 11 gün kaldı bakalım .
Sigaradan ölmek üzere olanlara yardım etmek gerek.????arkadaşlar sigaradan ölmek üzereyim
lütfen acilen sıfır bir vaporesso veya o kalitede sıfır bir elektronik sigara alabileceğim güvenilir bir yer,site veya satıcı önermenize acil ihtiyacım var
teşekkürler
izmirde yaşıyorum elden de alabilirim