• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Nereden buluyorsunuz?

???? unutkanlık en büyük problemim hocam o yüzden hiç birini yanımdan ayırmıyorum hepsi gözümün önünde
Mantıklı tabi, bende unutkan bir insanım ama buna aşırı ihtimam gösteriyorum. Her şey içinde olunca unutamıyorum, çünkü bir şey yapamam. Araba anahtarından cüzdana telefona, hepsini doldurunca unutamıyorsunuz :D

nedense iki setup taşımayı pek beceremedim. mtl e geçtiğimden beri 2 kere sadece çift setup aldım yanıma... o da biri dl biri mtl di... ben cepte cüzdan taşımayı sevmediğim için ya omuz ya da el çantası var...

içinde genellikle kartlar (cüzdan yok), kulaklık, anahtarlarım, bir kaç yedek maske, küçük sarım çantası, bir de likit... eğer mekanikle çıkmışsam ek olarak yedek p*l (tekli kutuda bir tane) bir de tarot nano ekleniyor...

tek telefonum olduğu için o cepte sadece setup da elimde ????????
Tamam işte ne güzel :) Pil taşımak candır.

Cok tesekkur ederim degerli @Namca

077d06ada143c4dff8bf4471d37866f5.jpg

arkadaşlar sigaradan ölmek üzereyim
lütfen acilen sıfır bir vaporesso veya o kalitede sıfır bir elektronik sigara alabileceğim güvenilir bir yer,site veya satıcı önermenize acil ihtiyacım var
teşekkürler
izmirde yaşıyorum elden de alabilirim

arkadaşlar sigaradan ölmek üzereyim
lütfen acilen sıfır bir vaporesso veya o kalitede sıfır bir elektronik sigara alabileceğim güvenilir bir yer,site veya satıcı önermenize acil ihtiyacım var
teşekkürler
izmirde yaşıyorum elden de alabilirim
Sigaradan ölmek üzere olanlara yardım etmek gerek.????
Geri dönüş yapılmayınca ,Yanlış anlaşılmalara neden olmamak için sildim..

Son düzenleme:
Geri