18650 de tek pil ile gün çıkaramıyorum sanırım bende bir sorun var o konuda... çok fazla kullandığım için olabilir... 6mg nicotin ile kullanıyorum bir gün ölçmüştüm 450-500 puffum var sanırım... bu da 18650 2600 mah bir pille tek gün yetmiyor. 3000 mah olduğunu iddia eden vtc6 bile 2600 mah molicel p26 ile aynı durumda aslında... molicel p42 ile 4000 mah biraz daha yukarı çekecektir süreyi umuyorum...Bir de sormak istediğim tek pilli 21700 tercihiniz nedendir, MTL mi DL için mi kullanacaksınız?
Sana aslında grus mod çok iyi gider. Hafif veya çok kısa güdük bir şey değil ama 21700 istiyorsan sen istiyor duj mevzuuna döner18650 de tek p*l ile gün çıkaramıyorum sanırım bende bir sorun var o konuda... çok fazla kullandığım için olabilir... 6mg nicotin ile kullanıyorum bir gün ölçmüştüm 450-500 puffum var sanırım... bu da 18650 2600 mah bir pille tek gün yetmiyor. 3000 mah olduğunu iddia eden vtc6 bile 2600 mah molicel p26 ile aynı durumda aslında... molicel p42 ile 4000 mah biraz daha yukarı çekecektir süreyi umuyorum...
bu arada yeniden inceleyince dicodes çipin neden o kadarcık ekranda inat ettiğini tam anlamadım. genel bir tanım da kullanmadığı için bir süre user manual ile dolaşmam gerekebilir gibi ... aslında denemek lazım mtl için ideal bir çip gibi görünüyor... istanbulda olsam üstadlardan birinden 1-2 saat deneme fırsatı bulabilirdim.
Sana aslında grus mod çok iyi gider. Hafif veya çok kısa güdük bir şey değil ama 21700 istiyorsan sen istiyor duj mevzuuna döner
Aylar önce 0 olarak edinmiştim, hala da değiştirmeyi düşünmediğim stabillikte bir mod. Yada çift pilli hafif modlar, yosta livepoor, argus gt gibi. Mesela çift pilli argus gt, grus'tan daha hafif
Hocam tek pilli moddan ziyade, çift piili Drag 3'ü değerlendirmeye alabilirsiniz bana kalırsa.Çift pilli mod kesinlikle çok büyük rahatlık.Arkadaşımın çift pilli modunu 1 hafta kullanınca anladım bende.Pilin kesinlikle bitmeyeceğini bilmek,insanı büyük bir stresten kurtarıyor.Bugün kendim modum (Pico) bozulsa, çift pilli bir mod alırdım kendime.21700 modlar, ekstra 1000mah için çok gereksiz boyutlara çıkmak gibi geliyor bana.18650 de tek p*l ile gün çıkaramıyorum sanırım bende bir sorun var o konuda... çok fazla kullandığım için olabilir... 6mg nicotin ile kullanıyorum bir gün ölçmüştüm 450-500 puffum var sanırım... bu da 18650 2600 mah bir pille tek gün yetmiyor. 3000 mah olduğunu iddia eden vtc6 bile 2600 mah molicel p26 ile aynı durumda aslında... molicel p42 ile 4000 mah biraz daha yukarı çekecektir süreyi umuyorum...
bu arada yeniden inceleyince dicodes çipin neden o kadarcık ekranda inat ettiğini tam anlamadım. genel bir tanım da kullanmadığı için bir süre user manual ile dolaşmam gerekebilir gibi ... aslında denemek lazım mtl için ideal bir çip gibi görünüyor... istanbulda olsam üstadlardan birinden 1-2 saat deneme fırsatı bulabilirdim.
Isı kontrol işine bulaşmadığınız sürece DNA'da Dicodes'te aynı. Watt kullanıcısı için karışık değil ayarları sadece alışmak gerekli menüsüne. Çok değil maximum 1 saate her şeyi öğrenilir. Karışık gibi görünse bile çok basit. 21700 cihazı MTL için taşımaktansa bir tane 18650 pil taşımayı yedek daha mantıklı buluyorum ben. Ayırmayı düşündüğünüz bütçeyi söyleyebilir misiniz?18650 de tek p*l ile gün çıkaramıyorum sanırım bende bir sorun var o konuda... çok fazla kullandığım için olabilir... 6mg nicotin ile kullanıyorum bir gün ölçmüştüm 450-500 puffum var sanırım... bu da 18650 2600 mah bir pille tek gün yetmiyor. 3000 mah olduğunu iddia eden vtc6 bile 2600 mah molicel p26 ile aynı durumda aslında... molicel p42 ile 4000 mah biraz daha yukarı çekecektir süreyi umuyorum...
aslında elimde olmasa çift pilli mod (dna250c) düşüneceğim tek mod olurdu drag3... ağırlık ciddi bir dert bu konuda dişime vuruyorum dirptipi sürekli. o nedenle tek pilli hafif kibar bir mod almak mantıklı geliyor bana... dl kullanımım arada asgard mini ile haftada ya da iki haftada bir 1-2 saat takılıyorumHocam tek pilli moddan ziyade, çift piili Drag 3'ü değerlendirmeye alabilirsiniz bana kalırsa.Çift pilli mod kesinlikle çok büyük rahatlık.Arkadaşımın çift pilli modunu 1 hafta kullanınca anladım bende.Pilin kesinlikle bitmeyeceğini bilmek,insanı büyük bir stresten kurtarıyor.Bugün kendim modum (Pico) bozulsa, çift pilli bir mod alırdım kendime.21700 modlar, ekstra 1000mah için çok gereksiz boyutlara çıkmak gibi geliyor bana.
Boyut kıyaslaması için birkaç modu şöyle yazayım aklınıza yatar belki.Ağırlığı dert etmezseniz, fayda/maliyet olarak Drag 3 en verimli seçenek bana kalırsa.Arzu ettiğinizde DL atomizerlerinizi rahatça kullanabileceğiniz bir mod olması da ekstrası.Ayrıca sıfır olarak bulunuyor piyasada.
23/45/70.5 mm - Pico (3000 mah)
31.5/41.2/86.4 mm - Aegis Solo (3000 mah)
32/36.3/90.5 mm - Odin Mini (4000 mah)
25/52/86 mm - Drag3 (6000 mah)
üstad gelir mi gelmez mi bilmiyorum hiç güvenemedim yurtdışından ürün almaya. geçmezse ne olacağını kestiremiyorumDış Bağlantı royal mail ver siparişi gitsin
üstad gelir mi gelmez mi bilmiyorum hiç güvenemedim yurtdışından ürün almaya. geçmezse ne olacağını kestiremiyorum
aslında yedek pil taşımak da mantıklı bir seçimmiş neden hiç düşünmemişim ki bu kısmını cidden aklıma gelmemişti... gerçi ofiste şarj ediyorum sıkışırsam ama uğraşmayayım demiştim...Isı kontrol işine bulaşmadığınız sürece DNA'da Dicodes'te aynı. Watt kullanıcısı için karışık değil ayarları sadece alışmak gerekli menüsüne. Çok değil maximum 1 saate her şeyi öğrenilir. Karışık gibi görünse bile çok basit. 21700 cihazı MTL için taşımaktansa bir tane 18650 p*l taşımayı yedek daha mantıklı buluyorum ben. Ayırmayı düşündüğünüz bütçeyi söyleyebilir misiniz?
Şahsi deneyimlemediğim hiç bir cihazı önermem hocam bende zaten. Satmak için almıyorsanız, Dani Mini bence çok güzel bir cihaz, bir ara 4 adet mini 1 adet 21700 kullandım. Mini hem ergonomisi, hem sağlamlığı ile o Fiyat bandında ki açık ara en güzel ürün. Chipinin 1m puff üretici garantisi var, kullanıcı kaynaklı bir sorun olmadığı sürece. Ekranında sorun çıktı, mail attım, iki tane ekran gönderdiler posta ile ücretsiz olarak Ennequadro Shorty var Dna60 Chipli Çakmaktan hallice bir mod Ion v2 ve Flash ile kullanmak olmaz. Taifun Box Pro var ama ağır bir cihaz ben pek haz etmiyorum, ayrıca chipi FL80'ki onunda kronik bir sorunu var. Mad Bear Mods'un Onegin modeli var isteğe göre Dna ya da Dicodes Chipli, komple delrin, pil kapağı falan çok yenilikçi. Bunlara bir bakın isterseniz. Youtube linklerini aşağı bırakıyorum.aslında yedek p*l taşımak da mantıklı bir seçimmiş neden hiç düşünmemişim ki bu kısmını cidden aklıma gelmemişti... gerçi ofiste şarj ediyorum sıkışırsam ama uğraşmayayım demiştim...
bütçe konusunda da; alayım deneyeyim beğenmezsem satarım düşüncesi bende pek yok... ıncık cıncık, dibine kadar araştırıp, milette tebelleş olup, milletin başına ağrılar sokup, bana küfredilene kadar sorup öğrenir sonra da ürünü alırım (sütten ağzım yandı; g class ve aromamizer plus'ta, bir kişini sözüne kandım). o yüzden elimdeki; dna'dan, iondan, asgard miniden ve flashtan çok memnunum. en son tek pilli bir mod daha alıp (keyifle kullanabilieceğim) tüm alım-satım işlerini kapatmak istiyorum. o yüzden de, stabwood ürünler haricinde, ederini öderim...
bunu direk eleyebilirim üstad çünkü dna c serisine geçince çok başarılı olmuş ama düz seride bu kadar başarılı değildi... ya da ben sevemedim.Ennequadro Shorty var Dna60 Chipli
Malı Arap Faikten alıyorumMod almak istiyorum ama bulamiyorum ne yapiciiz¿ [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Onu farkettim ????Malı Arap Faikten alıyorum
Tek pille bende günü bitiremiyorum senin en azından nikotin oranın düşük kardeşim ben 18mg kullanıyorum. Günlük değil de tam 1 haftada 30ml bitiriyorum18650 de tek p*l ile gün çıkaramıyorum sanırım bende bir sorun var o konuda... çok fazla kullandığım için olabilir... 6mg nicotin ile kullanıyorum bir gün ölçmüştüm 450-500 puffum var sanırım... bu da 18650 2600 mah bir pille tek gün yetmiyor. 3000 mah olduğunu iddia eden vtc6 bile 2600 mah molicel p26 ile aynı durumda aslında... molicel p42 ile 4000 mah biraz daha yukarı çekecektir süreyi umuyorum...
Valla ben günde en az 2 18650 bitiriyorum 15-16 ml içiyorum 4,8-5,4 mg civarı. Pil taşımak en güzel seçenek bence. minik bir pil kutusu içinde 2 pil. Cüzdan, 2 telefon, 2 kulaklık kutusu, taşınabilir şarj, ev anahtarı derken minik bir el çantası taşıyorum, 4 setup ve 2'li bir pil kutusunu da içine koyuyorum, cepler boş mis gibiTek pille bende günü bitiremiyorum senin en azından Nik* oranın düşük kardeşim ben 18mg kullanıyorum. Günlük değil de tam 1 haftada 30ml bitiriyorum
???? sizin dediğiniz gibi bir zamanlar el çantası almıştım taki onuda gittiğim yerde unutup gelene kadar. O günden sonra elimdekinide belimdekinide cebimdekinide bırakmıyorum . Çocukken ceplerimiz nasıl doluysa benim hala aynı 2 cihaz 2 telefon 2 likit şişesi 2 pil bolca anahtar takılı olan anahtarlık vs.Valla ben günde en az 2 18650 bitiriyorum 15-16 ml içiyorum 4,8-5,4 mg civarı. p*l taşımak en güzel seçenek bence. minik bir p*l kutusu içinde 2 p*l. Cüzdan, 2 telefon, 2 kulaklık kutusu, taşınabilir şarj, ev anahtarı derken minik bir el çantası taşıyorum, 4 setup ve 2'li bir p*l kutusunu da içine koyuyorum, cepler boş mis gibi
Aman hocam mazallah Çantayı bir yerde unutursam, bir araba parası gider???? sizin dediğiniz gibi bir zamanlar el çantası almıştım taki onuda gittiğim yerde unutup gelene kadar. O günden sonra elimdekinide belimdekinide cebimdekinide bırakmıyorum . Çocukken ceplerimiz nasıl doluysa benim hala aynı 2 cihaz 2 telefon 2 likit şişesi 2 p*l bolca anahtar takılı olan anahtarlık vs.
nedense iki setup taşımayı pek beceremedim. mtl e geçtiğimden beri 2 kere sadece çift setup aldım yanıma... o da biri dl biri mtl di... ben cepte cüzdan taşımayı sevmediğim için ya omuz ya da el çantası var...Valla ben günde en az 2 18650 bitiriyorum 15-16 ml içiyorum 4,8-5,4 mg civarı. p*l taşımak en güzel seçenek bence. minik bir p*l kutusu içinde 2 p*l. Cüzdan, 2 telefon, 2 kulaklık kutusu, taşınabilir şarj, ev anahtarı derken minik bir el çantası taşıyorum, 4 setup ve 2'li bir p*l kutusunu da içine koyuyorum, cepler boş mis gibi
???? unutkanlık en büyük problemim hocam o yüzden hiç birini yanımdan ayırmıyorum hepsi gözümün önündeAman hocam mazallah Çantayı bir yerde unutursam, bir araba parası gider