• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Nereden buluyorsunuz?

Sana ne lazım onu söylesen belki daha kolay olur
dna75c odin mini mesela boyut olarak çok güzel...
kizoku kanguru olabilir...
21700 mekanik olabilir...
21700 mod olabilir keyfi onaylanmış...

aslında ne aradığımı ben de tam olarak bilmiyorum abi... sadece bir tane tek pilli beni üzmeyecek mod almam lazım... çip konusunda aegis solo ile anlaşamamıştım... mech çok keyifli geliyor ama ona da pil yetiştirmek gün içinde can sıkıcı... %50 dedi mi pil içim keyfi pert oluyor. döne döne 3 pil tüm gün anca çıkarıyorum...

mesela tesla beni üzer gibi geliyor, paramour da aynı şekilde...

yihi sevemedim mesela, foxy one için yihinin powerfull modunda ateşliyor deniyor. her sarım bu ateşlemeyi kaldırmıyor bence...

çok daldan dala oldu ama mesela 21700 mech kullansam günde 2 pil işimi görür gibi geliyor... bu gamda ürün bulmak hepsinden zor...

kafamda çok deli sorular ???? ???? ???? istediğim ürünü bulamayınca boş boş sarıyorum böyle...

bu kadar yaygara koparmamın bir diğer sebebi de ürün bulamamak. video izliyosun araştırıyorsun bu tam benlik diyorsun; arıyorsun ürün yok... bu sefer tedarikçi elindeki ürünü araştırıyosun acaba mı derken hooop onun da elinde ürün bitti... getirecek misin; yok... niye çok rağbet görmüyor...

mesela atomizer arayışım bitti ion yedeğe geçti flashla mutlu mesut gidiyoruz şu aralar... vertex merak ediyordum kısa bir atomizer gibi geldi bana sıcak ya da sıcağa yakın bir buharı olduğunu düşündüğüm için almadım... var şu an tedarikçilerde mesela...

o yüzden kafama göre bir mod daha bulabilirsem arayışımlarım biter...

bu kadar yaygara koparmamın bir diğer sebebi de ürün bulamamak. video izliyosun araştırıyorsun bu tam benlik diyorsun; arıyorsun ürün yok... bu sefer tedarikçi elindeki ürünü araştırıyosun acaba mı derken hooop onun da elinde ürün bitti... getirecek misin; yok... niye çok rağbet görmüyor...

mesela atomizer arayışım bitti ion yedeğe geçti flashla mutlu mesut gidiyoruz şu aralar... vertex merak ediyordum kısa bir atomizer gibi geldi bana sıcak ya da sıcağa yakın bir buharı olduğunu düşündüğüm için almadım... var şu an tedarikçilerde mesela...

o yüzden kafama göre bir mod daha bulabilirsem arayışımlarım biter...
Eliniz değmişken bana da flash bf1 buluverin modu aldık atomizer yok ???? @GaziHazar @BigEagle

üstad merak etmeyin o noktalara varmaz... 35 gün bitse bile biraz opsiyon tanıyın. daha sonraki prosedürde whatsapp hattından yiğite (batuhanın kardeşi) ürün hala gelmediyse iade istiyorum dersiniz bir hafta 10 gün içinde de paranızı geri alırsınız. ben 2 yıldır ön siparişten de mezattan da normal listesinde de ürün aldım. ben de aynı şekilde iademi aldım... ya ürününüzü alırsınız ya da paranızı geri alırsınız. paranızın onlarda kalacağını düşünmüyorum...

benim yaptığım yorum dahil subjektif hiç bir yorumu dikkate almayın lütfen...
@BigEagle hocam valla ben 362 gündür bekliyorum bir opsiyon daha tanıdım 5-10 eylül arasına kadar bakalım nasip kısmet inş bu sefer gelir çok inançlıyım

Geri