0 ürün tedariki ciddi anlamda sıkıntı, az var ve olan da saçma pahalı fiyatlar çekiyor. Yan köye bakabilirsin, orada da epey tedarikçi var.bir dna25c bir de ion mech bir de tarot nano rainbow ama çift pilli mod mtlde gerçekten ağır oluyor... çok vuruyorum dişime...
Sana ne lazım onu söylesen belki daha kolay oluroradaki tedarikçilerde de doğru düzgün ürün yok ki üstad
dna75c odin mini mesela boyut olarak çok güzel...Sana ne lazım onu söylesen belki daha kolay olur
Eliniz değmişken bana da flash bf1 buluverin modu aldık atomizer yok ???? @GaziHazar @BigEaglebu kadar yaygara koparmamın bir diğer sebebi de ürün bulamamak. video izliyosun araştırıyorsun bu tam benlik diyorsun; arıyorsun ürün yok... bu sefer tedarikçi elindeki ürünü araştırıyosun acaba mı derken hooop onun da elinde ürün bitti... getirecek misin; yok... niye çok rağbet görmüyor...
mesela atomizer arayışım bitti ion yedeğe geçti flashla mutlu mesut gidiyoruz şu aralar... vertex merak ediyordum kısa bir atomizer gibi geldi bana sıcak ya da sıcağa yakın bir buharı olduğunu düşündüğüm için almadım... var şu an tedarikçilerde mesela...
o yüzden kafama göre bir mod daha bulabilirsem arayışımlarım biter...
fakirsmods rdalarını incelemiş miydin üstad? gerçi onlar bf olmayabilir... (tabi bf yi doğru anlayıp bottom feeder olarak değerlendirmiş olabilirim)Eliniz değmişken bana da flash bf1 buluverin modu aldık atomizer yok ???? @GaziHazar @BigEagle
Almanya dan orijinalini alacam bf1 in ufak bir maddi engel söz konusu , engeli aşar aşmaz sipariş edecemEliniz değmişken bana da flash bf1 buluverin modu aldık atomizer yok ???? @GaziHazar @BigEagle
Troy biraz modifiye edilirse bf 'a döndürülebilir belki ????fakirsmods rdalarını incelemiş miydin üstad? gerçi onlar bf olmayabilir... (tabi bf yi doğru anlayıp bottom feeder olarak değerlendirmiş olabilirim)
chip dahil mi üstad?Modifiye fantezisi olan varsa ömden yazabilir güzel 75c mod yapmayı öğreteyim
@BigEagle hocam valla ben 362 gündür bekliyorum bir opsiyon daha tanıdım 5-10 eylül arasına kadar bakalım nasip kısmet inş bu sefer gelir çok inançlıyımüstad merak etmeyin o noktalara varmaz... 35 gün bitse bile biraz opsiyon tanıyın. daha sonraki prosedürde whatsapp hattından yiğite (batuhanın kardeşi) ürün hala gelmediyse iade istiyorum dersiniz bir hafta 10 gün içinde de paranızı geri alırsınız. ben 2 yıldır ön siparişten de mezattan da normal listesinde de ürün aldım. ben de aynı şekilde iademi aldım... ya ürününüzü alırsınız ya da paranızı geri alırsınız. paranızın onlarda kalacağını düşünmüyorum...
benim yaptığım yorum dahil subjektif hiç bir yorumu dikkate almayın lütfen...
???? öyleyse sendeki de benim mi abiAlmanya dan orijinalini alacam bf1 in ufak bir maddi engel söz konusu , engeli aşar aşmaz sipariş edecem
Benim o engeli aşmam 5-6 ay sürebilir, bir aksilik olmaz da modum 11 gün sonra gelirse vega ile denerim. Vega idare eder bir sonuç verirse bf1 i sana hediye ederim ???????? öyleyse sendeki de benim mi abi
bende yalan yok; cevap gelmez nasılsa derken, gelen cevap efsane oldu ...canın sağolsun ne demek,
İnsanın abisinin olması çok güzel valla. Sağol abim benim gönüller bir olsun yeterBenim o engeli aşmam 5-6 ay sürebilir, bir aksilik olmaz da modum 11 gün sonra gelirse vega ile denerim. Vega idare eder bir sonuç verirse bf1 i sana hediye ederim ????
Ya ben yapmayı öğretirim ama chip satıcısı değilim, lostvape grus alıp içine 75c chip takabilirsiniz, geçenlerde 150tlye chip aldım örneğin, arada düşüyorchip dahil mi üstad?
Ya ben yapmayı öğretirim ama chip satıcısı değilim, lostvape grus alıp içine 75c chip takabilirsiniz, geçenlerde 150tlye chip aldım örneğin, arada düşüyor