• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Nereden buluyorsunuz?

@Vecihi.vol2 ustad bu resim sizden mi¿

632ede77461731e2dfff4d264229bce2.jpg

Arkadaşlar merhabalar. @GaziHazar arkadaşımın konusu kirletiyorum ama müsadesi olursa bende aynı derdime çare arıyorum.

Çok uzun süredir tek atomizer olarak FEV kullanıyorum,aromasız nbase ile.Heryerde Spica Pro arıyorum fakat bulamıyorum.Orjinal veyahut klon bulabileceğim bir yer/kişi söylebilirseniz çok mutlu olurum. :)

Arkadaşlar merhabalar. @GaziHazar arkadaşımın konusu kirletiyorum ama müsadesi olursa bende aynı derdime çare arıyorum.

Çok uzun süredir tek atomizer olarak FEV kullanıyorum,aromasız nbase ile.Heryerde Spica Pro arıyorum fakat bulamıyorum.Orjinal veyahut klon bulabileceğim bir yer/kişi söylebilirseniz çok mutlu olurum. :)

Kirletmek ne demek ustad… hepimizin konusu… bir cogumuzun derdi….

Telegramda bir kac ilana denk gelmistim ama dikkat edin klonu orjinal fiyatina satmasinlar… bana ikinci elde pahaliymis gibi geldi ama detay bilemem tabi…

Kirletmek ne demek ustad… hepimizin konusu… bir cogumuzun derdi….

Telegramda bir kac ilana denk gelmistim ama dikkat edin klonu orjinal fiyatina satmasinlar… bana ikinci elde pahaliymis gibi geldi ama detay bilemem tabi…
Teşekkür ederim.Ben açıkçası Telegram'dan çok korkuyorum.Sanırım saha önce hiç alışveriş yapmadığım için, çok kaotik geliyor.Kendim alışveriş yapmaya cesaret edemem açıkçası.Foruma güvendiğim için buradaki arkadaşların referansına güveniyorum daha çok :)

Spica Pro kaderim de yok sanırım.Parasını ufak ufak biriktiriyordum.Tam parası tamam oldu,siteye bir girdim.Satışı sonlanmış.Şimdi böyle ikinci el ilanlarda geziyorum fırsat buldukça ama şansım yaver gitmiyor :)

Teşekkür ederim.Ben açıkçası Telegram'dan çok korkuyorum.Sanırım saha önce hiç alışveriş yapmadığım için, çok kaotik geliyor.Kendim alışveriş yapmaya cesaret edemem açıkçası.Foruma güvendiğim için buradaki arkadaşların referansına güveniyorum daha çok :)

Spica Pro kaderim de yok sanırım.Parasını ufak ufak biriktiriyordum.Tam parası tamam oldu,siteye bir girdim.Satışı sonlanmış.Şimdi böyle ikinci el ilanlarda geziyorum fırsat buldukça ama şansım yaver gitmiyor :)

Bulursam haber veririm ustad o zaman

dna75c odin mini mesela boyut olarak çok güzel...
kizoku kanguru olabilir...
21700 mekanik olabilir...
21700 mod olabilir keyfi onaylanmış...

aslında ne aradığımı ben de tam olarak bilmiyorum abi... sadece bir tane tek pilli beni üzmeyecek mod almam lazım... çip konusunda aegis solo ile anlaşamamıştım... mech çok keyifli geliyor ama ona da p*l yetiştirmek gün içinde can sıkıcı... %50 dedi mi p*l içim keyfi pert oluyor. döne döne 3 p*l tüm gün anca çıkarıyorum...

mesela tesla beni üzer gibi geliyor, paramour da aynı şekilde...

yihi sevemedim mesela, foxy one için yihinin powerfull modunda ateşliyor deniyor. her sarım bu ateşlemeyi kaldırmıyor bence...

çok daldan dala oldu ama mesela 21700 mech kullansam günde 2 p*l işimi görür gibi geliyor... bu gamda ürün bulmak hepsinden zor...

kafamda çok deli sorular ???? ???? ???? istediğim ürünü bulamayınca boş boş sarıyorum böyle...
Bildiğim kadarıyla melih doğan hocam da sl class stabwood lar maliyetine yakın bir fiyata hala bulunuyor. İlginizi çekerse ulaşın kendisine.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla melih doğan hocam da sl class stabwood lar maliyetine yakın bir fiyata hala bulunuyor. İlginizi çekerse ulaşın kendisine.
Ustad stabwoodlar sadece mor kaldi elinde. Bir de yihi ile de cok anlasamadik. Bir ara benim de aklima geldi millet tuttu agir diye: agir mi cidden?

Edit: 220 grammis benim elimdeki cift pilli o kadardir. Agirmis cidden

Son düzenleme:
Ustad stabwoodlar sadece mor kaldi elinde. Bir de yihi ile de cok anlasamadik. Bir ara benim de aklima geldi millet tuttu agir diye: agir mi cidden?

Edit: 220 grammis benim elimdeki cift pilli o kadardir. Agirmis cidden
Hocam özellikle 18650 tek pilli modda yelpaze çok geniş; belli kriterleri paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. Onun dışında benim önerim Dicodes Dani Mini ya da Dicodes Extreme v3 (tüp mod) olur 1000-2000 TL arasında. Fiyat performans olarak ne iyisi gördüğüm. Mixx SBS oldukça başarılı 400-450 TL fiyatlarda, chipi de çok stabil.

Hocam özellikle 18650 tek pilli modda yelpaze çok geniş; belli kriterleri paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. Onun dışında benim önerim Dicodes Dani Mini ya da Dicodes Extreme v3 (tüp mod) olur 1000-2000 TL arasında. Fiyat performans olarak ne iyisi gördüğüm. Mixx SBS oldukça başarılı 400-450 TL fiyatlarda, chipi de çok stabil.
üstad aslında sorun sıfır ürün bulma konusunda...

ilk tercihim 21700 tek pilli modlar ama kaba olmayan... mesela odin mini ile drag x plus arasında 5cm fark var uzunluk olarak...

dicodes çip hiç kullanmadım tam araştırmadığım için de bir bilgim yok... nedense bana çok pahalı ürünler gibi geliyor. yoksa şekil olarak çok güzeller... biraz da onu inceleyeyim belki kıvırabilirim. ama bir husus daha var ben kanthal tel kullanıyorum yani ısı kontrolü ile çalışan bir tel değil bu yüzden genel kanı watt modunda kullancaksan bu kadar para verilip dani alınmaz yönünde... tabi genel kanı bu ama kullanan üstadlardan geri bildirim almak daha iyi olur benim açımdan.

üstad aslında sorun sıfır ürün bulma konusunda...

ilk tercihim 21700 tek pilli modlar ama kaba olmayan... mesela odin mini ile drag x plus arasında 5cm fark var uzunluk olarak...

dicodes çip hiç kullanmadım tam araştırmadığım için de bir bilgim yok... nedense bana çok pahalı ürünler gibi geliyor. yoksa şekil olarak çok güzeller... biraz da onu inceleyeyim belki kıvırabilirim. ama bir husus daha var ben kanthal tel kullanıyorum yani ısı kontrolü ile çalışan bir tel değil bu yüzden genel kanı watt modunda kullancaksan bu kadar para verilip dani alınmaz yönünde... tabi genel kanı bu ama kullanan üstadlardan geri bildirim almak daha iyi olur benim açımdan.
Türkiye içinde dediğiniz gibi modları bulmak 0 olarak imkansıza yakın şu an. 0'ürün demez iseniz 21700 tek pilli mod olarak orta seviye'de önerim yine Dicodes olcaktır lakin watt modu ve ısı kontrol sizi çok yanıltmasın. Bütün bu cihazlar watt modunda kullanılabilir. Isı kontrol olayı sadece chip ile alakalı değil, kasa ile de alakalıdır. Dicodes'in kendi cihazlarında bu çok stabildir bu nedenle de chipin de etkisi ile en stabil cihazlar ısı kontrolde Dicodes'ten çıkar. Ama bu demek değil ki watt modunda kullanamazsınız. Bahsedttiğiniz odin de çok başarılı bulduğum bir cihaz, yolcu beraberinde gelmediği sürece TR'de tedariği zor ama. Temiz ikinci el cihazlarda çok güzel cihazlar var. Bir de sormak istediğim tek pilli 21700 tercihiniz nedendir, MTL mi DL için mi kullanacaksınız?

Geri