Salih
Community
@tebemiyav bir sorun hocam belki elinde olabilir yoksa telegram a bakın bulanabilirElektronik sigaramı kaybettim arkadaşlar neredeyse 1 yıl olacak. Ben tekrar dönmek istiyorum.
sizce expromizer v2.1 bulabilme imkanım var mıdır?
@tebemiyav bir sorun hocam belki elinde olabilir yoksa telegram a bakın bulanabilirElektronik sigaramı kaybettim arkadaşlar neredeyse 1 yıl olacak. Ben tekrar dönmek istiyorum.
sizce expromizer v2.1 bulabilme imkanım var mıdır?
Bence en iyisi fev mantıklı aramaYine döndük dolaştık fev aramaya başladık ☹ Bana fev aratan bu piyasa utansın????
güzel tercihŞuanda bi penodat düşünecesi var hadi bakalım hayırlısı
Sizce polikarbonmu alsam ultemmi arada fiyat farkı çok ama sağlık açısından hangisi iyigüzel tercih
hocam yanlış bilmiyorsam o bahsedilen yüksek derece 300 - 350 den falan başlıyor (yanılmıyorsam). siz max 230 derecde kullanırsınız.Sizce polikarbonmu alsam ultemmi arada fiyat farkı çok ama sağlık açısından hangisi iyi
Ultem ile ilgili kimyacı bir arkadaş yüksek sıcaklıklarda zehirli gaz çıkışı verir demişti polikarbon saf ise çok temiz poli al demişti
Baca dan kastınız chimney sanırımhocam yanlış bilmiyorsam o bahsedilen yüksek derece 300 - 350 den falan başlıyor (yanılmıyorsam). siz max 230 derecde kullanırsınız.
ultem baca kullanılmadıkça görsellik dışında pek bir fark olmuyor. bu arada ultemler de kalite kalite. adını hatırlamadığım bir marka dışında pek memnun kalmadım.
ben standard uzun versiyon alıp geçmiştim.
benim bildiğim şu varBaca dan kastınız chimney sanırım
İyi de hiç ultem chimney görmedim ????
Peki ultemhocam yanlış bilmiyorsam o bahsedilen yüksek derece 300 - 350 den falan başlıyor (yanılmıyorsam). siz max 230 derecde kullanırsınız.
ultem baca kullanılmadıkça görsellik dışında pek bir fark olmuyor. bu arada ultemler de kalite kalite. adını hatırlamadığım bir marka dışında pek memnun kalmadım.
ben standard uzun versiyon alıp geçmiştim.
Peki ultem chimney olunca ne değişiyor görüntü haricinde chimney ultem olunca zararlı olmazmı metal daha sağlıklı olur bence hem yanma odasıda chimneye dahil ve yüksek sıcaklıklara çıkan kısım dolayısıyla ultem yüksek sıcaklıklarda pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum (chimney için)benim bildiğim şu var
Peki ultem
Peki ultem chimney olunca ne değişiyor görüntü haricinde chimney ultem olunca zararlı olmazmı metal daha sağlıklı olur bence hem yanma odasıda chimneye dahil ve yüksek sıcaklıklara çıkan kısım dolayısıyla ultem yüksek sıcaklıklarda pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum (chimney için)
Ama tank ultem olsa ne olur bilmiyorum
En iyisi akşma konumuzu açalım biz![]()
@GaziHazar abi senin şu era pro incelemesi nerde? Bir arkadasa lazimdi da ????????
Komutanım azarladı, almicam era pro????????
Komutanım azarladı, almicam era pro????????
Edit: koca piyasada bir tane yftk fev yok ya, püh olsun bize.
Abi exproyu sattım atom yok şu an. ???? da olsa alıp içmem lazım ????alıp 2 gün sonra bok atıp satıcan. o yüzden alma diyom.
sende IInci hazar vakasısın. farkınız yok![]()
![]()