tuncay&kedileri
Community
doggystyle 2k16 kardeşimBu atomizer hangisi hocam hiç yabancı gelmiyor ama çok yabancı geliyor????
doggystyle 2k16 kardeşimBu atomizer hangisi hocam hiç yabancı gelmiyor ama çok yabancı geliyor????
Benim için bu camianın en gizemli atomizeri, kullanıcıları hiç ortalıkta görünmüyor ama herkes kullanıyor????doggystyle 2k16 kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 63275
Alberich atomizer
Herşeyi çok güzeldi iki gündür pamuk likit beslemesi yapmıyor ve pamuğu yakıyorum nerede hata yapıyorum sizce
E bu ıslak duruyor hocam sararken damlattiginiz likitten mi bu yoksa az besleme mi var
Hayır beslemeE bu ıslak duruyor hocam sararken damlattiginiz likitten mi bu yoksa az besleme mi var
Çok havadar mı içiyorsunuz?Hayır besleme
Buna anlam veremiyorum açıp bakıyorum pamuk besli ve güzel ama telden çekip bakıyorum kararmış
Cebimde falan basılı kalmıyor rutin evde kenara koyuyorum yine aynı
Ateşlemeyi deniyorum pamuksuz gayet güzel içten dışarı doğru yanma ????
Nefesi çok hafif çekiyorsanız vakum etkisi oluşmuyor olabilir, daha sıkı hava ayarıyla azıcık daha kuvvetli çekimler deneyelim besleme yapabilir.Aslında çok fazlada değil ama
Dikkate aldımNefesi çok hafif çekiyorsanız vakum etkisi oluşmuyor olabilir, daha sıkı hava ayarıyla azıcık daha kuvvetli çekimler deneyelim besleme yapabilir.
Pamuklama çok sık olabilir, pamuk telin içinden ne gevşek ne sıkı geçecek.Dikkate aldım
Hocam gerçekten dikkate alıyorum okadar incelttim ki akıtmayı bile becerdimPamuklama çok sık olabilir, pamuk telin içinden ne gevşek ne sıkı geçecek.