murcix
Council
hadi ben beceriksizim milyor milyar tane çözüm üretilecek atomizeri aldıranların hiç mi kabahati yok acıba ????
10 atonun 7-8 tanesinde sorun yasayan bir adama major aldirmamak lazimdi dabi o konuda engel olamadik affet
hadi ben beceriksizim milyor milyar tane çözüm üretilecek atomizeri aldıranların hiç mi kabahati yok acıba ????
hahaytt macorüm üzümlü kekim o benim hiç sorun yaşamadım10 atonun 7-8 tanesinde sorun yasayan bir adama major aldirmamak lazimdi dabi o konuda engel olamadik affet
rafta dururken mumkun degil tabihahaytt macorüm üzümlü kekim o benim hiç sorun yaşamadım
dur onu da büyük atayımAIO kullaniyom artik derken sadece foto cekmek icin mi
evet ya yanık pamuklu olandı dimibi sus hazar yawww
bi değil iki değil üç değil. şahit olmasak taaam sıkıntılı ato diycez de oda na mümkün.
çalışan kendi atomu yolladım onu bile beceremedin yawww
beceremiyom ben de köşene çekil kutularınla oyna hadi.
evet ya yanık pamuklu olandı dimi
likit koymadan ateşlemeye basarsan yanar tabi sarımlı atoyu bile beceremedin kendini ispikliyon bide
Yoksa nasıl ???? atacak dimi ????tanki acinca bakmistir ki pamuk var. aaaa demistir nasil sorun cikartirim diye, basmistir tetige
tanki acinca bakmistir ki pamuk var. aaaa demistir nasil sorun cikartirim diye, basmistir tetige
taam taam ihtiyar adamsın burda ifşalamıycam daha mod yüzü görmemişti o ato bende sen tut dryburn ü pamukladıktan sonra yap sonra ben sana pamuklayıp gönderdim delikit koymadan ateşlemeye basarsan yanar tabi sarımlı atoyu bile beceremedin kendini ispikliyon bide
taam taam ihtiyar adamsın burda ifşalamıycam daha mod yüzü görmemişti o ato bende sen tut dryburn ü pamukladıktan sonra yap sonra ben sana pamuklayıp gönderdim de
şıracı ama çok da şeetme onun hangi telde oynıycağı belli olmaz bakarsın 28ga kullanır 6 turşahidim olmasa ben bile inanacam bu dediğine