• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Telegramda nerelere bakmam gerek özelden yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.

Bir de tek pilli piyasada bulabileceğim sx mini mx class ayarında bir mod öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Sizce polikarbonmu alsam ultemmi arada fiyat farkı çok ama sağlık açısından hangisi iyi
Ultem ile ilgili kimyacı bir arkadaş yüksek sıcaklıklarda zehirli gaz çıkışı verir demişti polikarbon saf ise çok temiz poli al demişti
hocam yanlış bilmiyorsam o bahsedilen yüksek derece 300 - 350 den falan başlıyor (yanılmıyorsam). siz max 230 derecde kullanırsınız.

ultem baca kullanılmadıkça görsellik dışında pek bir fark olmuyor. bu arada ultemler de kalite kalite. adını hatırlamadığım bir marka dışında pek memnun kalmadım.

ben standard uzun versiyon alıp geçmiştim.

hocam yanlış bilmiyorsam o bahsedilen yüksek derece 300 - 350 den falan başlıyor (yanılmıyorsam). siz max 230 derecde kullanırsınız.

ultem baca kullanılmadıkça görsellik dışında pek bir fark olmuyor. bu arada ultemler de kalite kalite. adını hatırlamadığım bir marka dışında pek memnun kalmadım.

Baca dan kastınız chimney sanırım
İyi de hiç ultem chimney görmedim ????

Peki ultem
Peki ultem chimney olunca ne değişiyor görüntü haricinde chimney ultem olunca zararlı olmazmı metal daha sağlıklı olur bence hem yanma odasıda chimneye dahil ve yüksek sıcaklıklara çıkan kısım dolayısıyla ultem yüksek sıcaklıklarda pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum (chimney için)
Ama tank ultem olsa ne olur bilmiyorum
En iyisi akşma konumuzu açalım biz :)

Peki ultem
Peki ultem chimney olunca ne değişiyor görüntü haricinde chimney ultem olunca zararlı olmazmı metal daha sağlıklı olur bence hem yanma odasıda chimneye dahil ve yüksek sıcaklıklara çıkan kısım dolayısıyla ultem yüksek sıcaklıklarda pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum (chimney için)
Ama tank ultem olsa ne olur bilmiyorum
En iyisi akşma konumuzu açalım biz :)

ultemde aromada bariz fark oluyor. Ancak isi artiyor. Tank sadece gorsel.

ionda komple ultem set yapmistim guzel ve cok hafifti

Geri