• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende tel pamuk konusunda tutumluyumdur :) coil sarma aparatiyla sarmam kistirdigim tel ziyan olmasın diye ölçü ile keserim :) tam sarimlik çıkar istese de 8tur olmaz. Teli kaptan hocamın yazısını okuduktan sonra 2-3 hafta kullanıyorum en az. Pamuk desen bir paket pamuk 3seneye yakın gider. (not %90 sek nbase kullanıyorum). Atalardan işlemiş israf etmemek genlerimize herhal.

Bende tel pamuk konusunda tutumluyumdur :) coil sarma aparatiyla sarmam kistirdigim tel ziyan olmasın diye ölçü ile keserim :) tam sarimlik çıkar istese de 8tur olmaz. Teli kaptan hocamın yazısını okuduktan sonra 2-3 hafta kullanıyorum en az. Pamuk desen bir paket pamuk 3seneye yakın gider. (not %90 sek nbase kullanıyorum). Atalardan işlemiş israf etmemek genlerimize herhal.

Sek iciyorsaniz zaten pamuga hic bir sey olmaz, keske bende icebilsem :)

Kantal telde ise evet, olusan aluminat tabakasi onemli ama 3. Dryburn den sonra zararli olmasi degilde, aroma farklilasiyor , tabi bu tamamen aromadan kaynakli, sekde yine sorun yok :) darisi basima...

Ben 31ga bobinden pamuğu istesem de çıkartamam ???? bozmadan çıkarmaya çalışmak ile yeniden tellemek arasında fark yok ????

Nbase kullanırken evet gerek yok ama net yada koyu renkli likit kullanınca dryburn ile sonuç alamadığımı farkedip 2 yıldan fazla süredir her tank bitimi tel pamuk yenilemeye çalışıyorum.

Sek iciyorsaniz zaten pamuga hic bir sey olmaz, keske bende icebilsem :)

Kantal telde ise evet, olusan aluminat tabakasi onemli ama 3. Dryburn den sonra zararli olmasi degilde, aroma farklilasiyor , tabi bu tamamen aromadan kaynakli, sekde yine sorun yok :) darisi basima...
Benim elektronik sigaraya ilk başladığım zamandan tanıştığım arkadaşlarım. likit yapıyordu. Hata yerel olarakta sattıyorlar hala. İlk başta mtl içilmez diyorlardi sonra mtl geçirdim ???? sonra sek nbase içiyordum bunu nasıl iciyon diyorlardı:) sek nbase geçtiler. Likit almaya gelen arkadaşlar bizim atomizerlerden emukleyince bizde bundan istiyoruz dediler:) en son sek nbase yoğun istek üzerine likit olarak satmya başladı. Senin yüzünden işimizden olucaz diyorlardı ???????? 4-5 sene geçti aradan zamanında kendimizi ne yormusuk diyor. Tez zamanda kayfun kardeşi dostum darısı başına.
Dip not: Arada 1-2 tane likitim var onları içerim. Bu zamana kadar içtiğim en güzel likit bir arkadaşım Adıyaman tütününden aroma çıkartıp yapardı sağ olsun her yaptığında 100ml yollardi. O bitmesin diye pamuğa bandıra bandıra içerdik ???? şimdi de olsada içsek. Nerden aklıma geldiyse şimdi ????

Ben 31ga bobinden pamuğu istesem de çıkartamam ???? bozmadan çıkarmaya çalışmak ile yeniden tellemek arasında fark yok ????

Nbase kullanırken evet gerek yok ama net yada koyu renkli likit kullanınca dryburn ile sonuç alamadığımı farkedip 2 yıldan fazla süredir her tank bitimi tel pamuk yenilemeye çalışıyorum.
Evet günümüz jikitlerinde öyle bir sorun var.Mesala Dekang da öyle bir sorun yoktu:)

Aroma için Kayfun-esque dedi! :oops: Yorumu ne kadar ciddiye almam gerekiyor bilemedim, fakat hafiften ???? aldım.????‍♂️ Çizmiştim güya… Hava akışı yorumlarını radara alayım şimdilik. ????‍♂️
Affetmem eğer dediği gibiyse! ???? Reklam için de kullanıyorlar gerçi. :cool::p Sacha’nın yorumunu bekleyelim. ????‍♂️

Olay sadece aroma olsaydi Skyline i elden cikarmazdim, onemli olan 3 parametre;
Pratiklik
Sert olmayan Kadife icim
Ve tabiki doygun buhar ile aroma.

Skyline da pratiklik yoktu, yoruyordu. Buna tabikide bakacagiz , kayfunbrotherhood dan gelen her zehri alirim, bunu daha once taahut etmistim :D Sabah iste kahve icerken az inceleyim ????

Aroma için Kayfun-esque dedi! :oops: Yorumu ne kadar ciddiye almam gerekiyor bilemedim, fakat hafiften ???? aldım.????‍♂️ Çizmiştim güya… Hava akışı yorumlarını radara alayım şimdilik. ????‍♂️

Simdi tam olarak aromay yorumlamasi kayfun gibi diyene kadar dinledim, ozellikle bide tobacco rangelerde demis, buda ayri bir arti. Ama halen guncel bir tasarim yok, o claptonlari kayfuna taksak acaba ayni seyi soyleyecek mi onada bakmak lazim. Chimneyi goremedim ama duz bir sey sanirim. Ben burada Era Pro nun daha islevsel oldugu dusuncesindeyim B3 e gore ama coil hava girisinin direk coile vurmasi sebebiyle ( era da yanlis hatirlamiyorsam honeycomb du ) aroma 1 tik daha fazla olma ihtimali yuksek, ama honey ler biraz daha yumusak icim yapiyor, orasi ayri. Yani olabilitesi var ama yinede cok parcali :D

Geri