• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
unuttugum noktara ilave

era pro'da likit akis seviyesini ayarlacak bir duzenek yok ama ac kapa yapiliyor. ve cok iyi calisiyor. yani kapali unuttugunuzda dryhit yerdirtir. bunu neden belirttim cunku bazi atolarda likit kontrolu var ama kapatsaniz da beslemeye devam edebiliyor.
o nedenle ucak vs. gibi basincli ortamlarda sikinti yasatmaz. ki ben kardesi era ile cok defa tecrube ettim.

deck kullanimi ve kurulumu basit. hataya yer birakmayan bir yapisi var. bobini konumlandirip telleri koparttiktan sonra pamugu gecirip havuz kenarindan kesince islem tamam. tiftik vs gerek kalmiyor.

bir de su avantaji var. yanlar pinlerle evet ama alt hava akisi yuzuk. hem de ful acik hali epeyce havadar. yani yuruyunce falan hani az gelir ya hava akisi. aninda yuzukten acip daha havadar hale getirirsiniz..
Bu bilgi iyi oldu, ben o alt hava akışını tamamen atlamışım, sanki sadece yan pin ile hava akışı sağlanıyor gibi düşünmüştüm.
Yine imdadıma yetiştiniz ????

Murcix güzel anlatmış, ama bide Gus serisini düşünün derim Üstad .
Çok kasmadan öyle tatlı tatlı kayıp gider havasında alternatif olabilir.
Lütfedip bana da üstat demişsiniz, onore oldum, sağolun ama ben üstatlığın değil yakını, uzağında bile değilim.
Sağolsun Denklem üstat öte köyde yol gösterdi, aldık kullandık sevdik, öylecede devam ettik.
????

@Dwarkelf hocam ilk olarak geçmiş olsun. Ben buharlarken yanaklarımı çok yapıştırmak yerine 1-2 sn çekiyorum hafiften sonra çekmeyi birakıyorum hata arada dışarı ufluyorum. O sıra tel ısınıyor sonra 2-3 sn. buharlayıp bitiriyorum. Alışkanlıklar zor geçer ama denemenizi tavsiye ederim. Ben yeni atomizerlere çok aşina değilim. Bende sek nbase içiyorum. Anlatıklarınızdan sonra aklıma iki atomizer geliyor. Biri ion v2 dl deck ile diğeri kayfun prime 4ml kit ile ama yeni atomizerleri bilmiyorum hocam tekrar edeyim.

@Dwarkelf hocam @Mignonetye ustada katiliyorum. Ben de cok fazla atomizer tecrubem yok.

ancak en sevdigim ve ilk goz agrim olan ion v2 cok hosuma gidiyor. 4ml versiyonunda sek nbase tuketmek cok keyifli geliyor.

Dl deck ihtiyaciniz olacagini sanmiyorum aslinda. Dl tuketiminiz olmaycaksa mtl deck ve dl hava kanalinin yarisi acik bile yeterli havadarligi size sunabilir.

Era pro da; gayet fazla opsiyon var. Benim icin; yan hava pinlerinin biri kor biri 1,2 ideal. Ama alt yuzukten actikca gayet havadar ve vurumlu bir atomizer diyebilirim.

Kullanmadiklarimdan incelenebilecek atomizerlerden; dwarv fl de listede olabilir. Tabi ben kullanmadim bilemiyorum.

Bu kadar oneri icerisinde fevin gelmemesi de enteresan :unsure:

@Dwarkelf hocam @Mignonetye ustada katiliyorum. Ben de cok fazla atomizer tecrubem yok.

Bu kadar oneri icerisinde fevin gelmemesi de enteresan :unsure:

Davet icin tesekkurler @Epek

Buhar sicakligini tel tipi ve / ve ya ohm ile ayarlayarlanabilir ama atomizerinde faydasi olsun denirse FEV hicte fena bir atomizer olmaz,uzun baca yapisiyla buhati daha serin hale getirebilir, aromasi iyidir kolay tel ve pamuk, kisaca rahat atomizerdir

???? ????????

@Dwarkelf kardeşim geçmiş olsun ..yapabileceğimiz bir şeyler varsa buralardayız bliyorsun.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam, ????
Maalesef yapılacak pek bir şey yok ve geri döndürülemez bir süreç imiş. Fizyoterapi ile rahatlama sağlanıyor ancak. Bende elimden geldiğince, azaltmak için unsurları elemeye çalışıyorum.

Sizlerde lütfen eğer mümkünse çok sıkı içimden mümkün mertebe uzaklaşmaya çalışın.

Maalesef yapılacak pek bir şey yok ve geri döndürülemez bir süreç imiş. Fizyoterapi ile rahatlama sağlanıyor ancak. Bende elimden geldiğince, azaltmak için unsurları elemeye çalışıyorum.

Sizlerde lütfen eğer mümkünse çok sıkı içimden mümkün mertebe uzaklaşmaya çalışın.
Teşekkürler kardeşim bizde artık hobi gibi keyfe keder takılıyoruz artık ,

Oncelikle gecmis olsun. Hepsini tek tek okudum. Sizin taleplerinize, her ne kadar denememis olsamda Era Pro fazlasiyla yanit verecektir. Hava giris opsiyonlarinin cok olmasi ve yapi itibari ile soguk buhar verecek olmasi buyuk avantaj. Flass ever iyi bir alternatif ama klonlarinin fiyatina Era Pro alabiliyorsunuz ;)

Oncelikle gecmis olsun. Hepsini tek tek okudum. Sizin taleplerinize, her ne kadar denememis olsamda Era Pro fazlasiyla yanit verecektir. Hava giris opsiyonlarinin cok olmasi ve yapi itibari ile soguk buhar verecek olmasi buyuk avantaj. Flass ever iyi bir alternatif ama klonlarinin fiyatina Era Pro alabiliyorsunuz ;)
Gösterdiğiniz hassasiyet için size ve sizin nezdinizde tüm buhardaşlarıma teşekkür ederim. ????

Yav serin, bana serin, gayette yumusak :)

Niye kisaknionkine :D bak 3. Yu alirim ha, hemde spica procuklarimdan birinden vaz cayarak :D

Ni80 aldim, cok guzel ama salinim, zehirli filan okuyunca tirstim, drry burn yapsammi, yapmasammi falan derken kenara atttim, kafam karisti, karismasamiydiki :D

kullanimi cok yaygin. dusuk watlarda salinim yapacagini da pek sanmiyorum.
dryburn yaparken de kisa kisa dusuk watt verip, bas /ufle tekrarinda gidiyordum kullandigim donem. lacivert olana kadar devam.

kullanimi cok yaygin. dusuk watlarda salinim yapacagini da pek sanmiyorum.
dryburn yaparken de kisa kisa dusuk watt verip, bas /ufle tekrarinda gidiyordum kullandigim donem. lacivert olana kadar devam.
Bu kadar uğraşacağıma kullanmam doğrusu .:) Valla buraya uyacak mı bilmiyorum ama pazar günü çekmecede bulduğum Ud kanthal teli sardım bu gün pamuk değiştirirken teli su altında yıkadım tel pırıl pırıl metal rengine döndü temcolar resmen paslıymış gibi sarı renk veriyor sadece .bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba şehir efsanelerine inanır olmuşuz sankim.:cool::cool::cool:

Bu kadar uğraşacağıma kullanmam doğrusu .:) Valla buraya uyacak mı bilmiyorum ama pazar günü çekmecede bulduğum Ud kanthal teli sardım bu gün pamuk değiştirirken teli su altında yıkadım tel pırıl pırıl metal rengine döndü temcolar resmen paslıymış gibi sarı renk veriyor sadece .bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba şehir efsanelerine inanır olmuşuz sankim.:cool::cool::cool:

Edit : Tamamen yanlis anlama pardon :D

Abi o kadar uğraşacak bir durum yok aslında, 10sn de bitiyor.
Ben biraz tatlı verdiği ve vurumu düşük olduğu için kullanmayı bıraktım.

Sen söyleyince düşündüm de, sanırım hiç bir zaman bobini yıkayıp bakmadım telin durumuna ????
Tabii siz yokluk zamanlarınızı bilmezsiniz ,mısır püskülünden gazete kağıdına sarılmış ateşliyi.süpürge tohumundan ekmek yapmayı nerden bileceksiniz. ???? ???? ????

Son düzenleme:
Geri